2777
2789

شوهرم رفته سفر کاری 

واقعا دلم براش تنگ شده 

درسته خیلی دعوا کردیم و خیلی کتکم زده ولی الان از ته دلم ناراحتم😞😞

دارم با گریه تایپ میکنم 

خیلی حالم بده 

اینجا خیلی از شوهرم بد گفتم همیشه ازش غیبت میکردم 😭

ولی الان فهمیدم چقدر دوستش دارم 

دلتنگی بدترین درد دنیاست 

بیاید دلداریم بدید 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

🧐

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاد همون آشه و همون کاسه  

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

خوبی عضویت تو نی نی سایت اینه ک هرروز با ی تاپیک عجیب و فاجعه بار روبرو میشم و زندگیم از یکنواختی درمیاد😳👌

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
الان قدرشو میدونی چقدر حرصش دادی چقدراذیتش کردی چقدر یواشکی پول کش رفتی چقدر واس خواهر ومادرش گف ...

اره خیلی اذیتش کردم 

الان واقعا جای خالیشو حس میکنم 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈