2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی اعتنایی کن

آخه مثلا میبینم نجاستو و بعد شوهرم همونجا پای خیس میزاره یا با دست خیس بهش دست میزنه ....هرچیم بهش میگم سرزنشم میکنه و مسخرم میکنه 

همش فکر میکنم فقط من تو این دنیا اینجوریم

بقیه خوش وخرم دارند زندگی میکنند

میگن روانپزشک بری قرص میدن البته شنیدم

روانپزشکم رفتم بدبختی فقط قرصاش بی حالم میکرد ولی فکرای وسواسیم که این نجسه اون نجس شده بود هست هنوز اینارو که نمیتونم کاری کنم😭😭😭😭

صلوات بفرست موقع اومدن فکرها به دهنت

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
روانپزشکم رفتم بدبختی فقط قرصاش بی حالم میکرد ولی فکرای وسواسیم که این نجسه اون نجس شده بود هست هنوز ...

ببین اگ ادم اعتقادی هستی خود دین اسلام گفته کسایی ک وسواسی اند باید بی اعتنایی کنن

برا ادمای وسواسی حتی اگ نجس رو هم اب نکشن مسئله و گناهی نیس و اشکالی نداره

وسواس درمانش سخته فقط دارو نیست باید بری روانشناس حتما تحت نظر اون باشی 

من دکتر خوب میشناسم خواهرم وسواس داره تحت نظرشه الان حالش خیلی خوبه پیام بده برات بفرستم

اگر راهی نبود راهی بساز ...
من همش میگم مشکلم مریضیم فقط به خاطراینه که مسلمونم و باید نماز بخونم وگرنه وسواس رو چیز دیگه ندارم

دقیقا منم اینطوریم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

واي منم داغون شدم 

فیلم ها و صوتهای درمان وسواس رو گوش کنین و ببینین و خیلی هم ببینین و هی تکرار و جدیدش رو نگاه  و گوش کنین

https://www.google.com/search?q=درمان وسواس&safe=active&client=ms-android-samsung&prmd=vimn&sxsrf=ALeKk00xg-VX7o7jGSLQblc8--Y2LAg0aQ:1611794543665&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwj9-ebJsr3uAhViBWMBHdUEANEQ_AUoAXoECAsQAQ&biw=360&bih=512

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم