بانوی_موفق۲ مدیر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 189 عنوان بیاین بگین از چی ناراحت یا خوشحالین | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 30 پست همین دیگه😛 1399/10/18 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_موفق۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 189 ازاین ناراحتم که این همه دوست داشتم شاغل بشم ویه جورایی ارزوم بود اماالان توی کارم موفق نیستم وازلح ... کارتون چی هست
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 خدا نکنه عزیزم چرا چی شده سه ساله كه ازدواج كرديمخيلي مشكلات داشتيم ولي امشب واقعا يه حرفي زد كه دلمو شكست خيلي داغونم كرد ارزو كردم كاش هيچوقت نميديدمش خيلي گريه كردم از سر شب و الان حاضرم يكي از ما بميره فقط ديگه همو نبينيم طاقت عذاب كشيدنو ندارم ديگه ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
مامان_نیم_طلا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2946 من هیچوقت خوشحال نبود م همیشه ناراحت م ❤خدایا مواظب پسرم باش
بانوی_موفق۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 189 سه ساله كه ازدواج كرديم خيلي مشكلات داشتيم ولي امشب واقعا يه حرفي زد كه دلمو شكست خيل ... عزیزم تو زندگی همه مشکل هست انشالله که حل میشه
بانوی_موفق۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 189 من هیچوقت خوشحال نبود م همیشه ناراحت م چرا گلم
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 عزیزم تو زندگی همه مشکل هست انشالله که حل میشه مشكلات ما در حد خيانت و اينا بود ولي واستادم تحمل كردم اونوقت الان برگشته به من ميگه بيرون ميرم زنگ نزن بهم حق نداري ازم بپرسي كجايي ديگه جواب تلفنتو نميدم😔 ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
مامان_نیم_طلا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2946 چرا گلم تو سن کم ازدواج کردم چیزای رو تجربه کردم که برای سنم سنگین بود ❤خدایا مواظب پسرم باش
پرنسس80 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3857 خوشحالم چون فک میکنم باردارم ناراحتم چون فک میکنم باردار نیستم عزیزم انشالله هستی
__moon__ عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 5558 تا حال تبلیغ کردین برا کارتون من اونجا کارمیکنم دفتربیمه امدادخودرو هستشفروش کارت طلاییولی متاسفانه موفق نیستماولش خوب بودم یعنی حدودا دوروزاولامااون خانومی ک صاحبکارمون محسوب میشه ازمن توقع خیلی بیشتری داره و باحرفاش باعث شده خودمو ببازمتاثیرشو دارم توی کارم میبینمهمش بدترازروزقبل میشم
بانوی_موفق۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 189 مشكلات ما در حد خيانت و اينا بود ولي واستادم تحمل كردم اونوقت الان برگشته به من ميگه ب ... عزیزم ناراحت شدم از ته دلم برات دعا میکنم که خدا دلتو شاد کنه
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 عزیزم ناراحت شدم از ته دلم برات دعا میکنم که خدا دلت ... مرسي عزيزم😔❤️ ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
بانوی_موفق۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 189 من اونجا کارمیکنم دفتربیمه امدادخودرو هستش فروش کارت طلایی ولی متاسفانه موفق نیستم اولش خو ... عزیزم درخواست دوستیتون وقبول کردم