وقتی نامزد نداشتم انقد خواستگار نداشتم تازه نمیدونم چرا اکثرشون از،من کوچیک ترن در حالی ک تا قبل از نامزدم همه فک میکردن من خیلی بزرگترم الان همه به چشم دختر۱۷/۱۸ساله نگام میکنن😳تازه قبلا خواستگار تک و توک داشتم اما الان زیاد شدن😐😐خودم ک هیچ تغییری حس نمیکنم تو خودم
سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست 😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم تروخدا برای موفقیت در تحصیل م یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد 😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین خوب ارزو دارم 😞 منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚
خواستگارتو به من انتقال بده بهت ۹۰۰۰ دلار تعلق میگیره
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
من و دختر عموم عقد کرده بودیم. رفته بودیم عروسی یه خانوم رفته بود پیش مامانم و زن عموم آخر مجلس مارو خواستگاری کرده بود از زن عموم گفته بود دوتا دختراتون .... 😂😂😂😂😂😂😂فک میکرده من و دختر عموم خواهریم..
🐻صعود به گروه نارنجییی🐻 تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممموزن این هفته ۸۴/۵۰۰وزن هدف ۷۰کیلو قد۱۶۷🤹♀️
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
عزیزم کمیت هیچ فایده ای نداره 😂😂😂اخرش اون ک از همه کور و کچل تره عاشق همون میشی
چرا بهم گیر دادی با کچلم ازدواج نمیکنم مثالت تو حلق ترامپ
تجربتو سر من خالی نکن اوکی عزیزم؟😊😊😊😊هرکسی یه تجربه داره قرار نیس همه تجربیات مثل هم باشن 😊😊😊😊😊😊😊