2777
2789
عنوان

خیلی خواستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 68 پست

پز_روپوستی😌#  

سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست  😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم  تروخدا برای موفقیت در تحصیل م  یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد  😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین  خوب ارزو دارم 😞  منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱

خواستگارتو به من انتقال بده بهت ۹۰۰۰ دلار تعلق میگیره 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

من و دختر عموم عقد کرده بودیم. رفته بودیم عروسی یه خانوم رفته بود پیش مامانم و زن عموم آخر مجلس مارو خواستگاری کرده بود از زن عموم ‌ گفته بود دوتا دختراتون .... 😂😂😂😂😂😂😂فک میکرده من و دختر عموم خواهریم..

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
عزیزم کمیت هیچ فایده ای نداره 😂😂😂اخرش اون ک از همه کور و کچل تره عاشق همون میشی

عزیزم نترس با کچل ازدواج نمیکنم برام اینجور دعا نکن اوکی؟😊😊😊😊😊😊😊😊

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
عزیزم کمیت هیچ فایده ای نداره 😂😂😂اخرش اون ک از همه کور و کچل تره عاشق همون میشی

چرا بهم گیر دادی با کچلم ازدواج نمیکنم مثالت تو حلق ترامپ

دعا نکردم تجربمو گفتم

تجربتو سر من خالی نکن اوکی عزیزم؟😊😊😊😊هرکسی یه تجربه داره قرار نیس همه تجربیات مثل هم باشن 😊😊😊😊😊😊😊

چه گیری😂😂😂😂این مث یه مثله

مثالت خیلی بیخوده ناراحت نشو