2777
2789
عنوان

رفقام بیاین/

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 196 پست
فدای چشاتم گربم/

نشی کههه😍😁😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرررت ترکیدم بخدا الان صداش میزنم بیاد بخونع    /

😂😂😂😂😂👌👌👌👌خب راس میگم دیگه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ب قول نگار ... دالات مایاد یا ب قول نفس .. دلت میاد نکبت خر🙄🤣

گمشو نفس

دیگ نمیخامت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂😂😂😂😂امضا کنین عنترای گرامی ☝امضا و اثر انگشت😁

😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂😂😂👌👌👌👌خب راس میگم دیگه

عالی عااالی این پلشتا همش دارن چرت میگن...ی چی بگو بشون/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دیگه چی بگیم از فواید سایت🤔

از همع چی/

فضای سالم/

عالی/

دختر/

خل وضعیمون/

همههه چی/

تجربه ایی ک با ضرر میخوای تو خیابون یاد بگیری بی خطر تو نی نی سایت یاد بگیر😁😂😂😂☝امصا:پیشوولی😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
🙄🙄🙄ب چپم من فقط عشق نیلو جان برام مهمه سلطان قلبم😍😍😍😍😍

ب ی  ورم/

تجربه ایی ک با ضرر میخوای تو خیابون یاد بگیری بی خطر تو نی نی سایت یاد بگیر😁😂😂😂☝امصا:پیشوولی😂

ویییی کمرم شکستتت ترکوووندیم/

لاناتی/