2777
2789
شیرینم شوخی کردم ناراحت نشی عشقولکم😘😘😘

میدونم عزیزم😅

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخداتویه تایپیکی بایکی دوست شدم کلی حرف وشوخی وخنده بحث شوهروازدواج شدبه شوخی گفتم ترشیده جون انقدرف ...

😂🤣😂فک کنم این حرف و به منم گفتی 

ولی نترس من جنبه ام زیاده الکی ناراحت نمیشم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
😂🤣😂فک کنم این حرف و به منم گفتی  ولی نترس من جنبه ام زیاده الکی ناراحت نمیشم

اره گفتم من استیکر😅 هم گذاشته بودم فکرنمیکردم ناراحت شه فکرکنم قبلابهش گفته بودن دیگه باخیال راحت دل پریشوسرمن خالی کرد😔😔

محیا خر است😐😛
اره گفتم من استیکر😅 هم گذاشته بودم فکرنمیکردم ناراحت شه فکرکنم قبلابهش گفته بودن دیگه باخیال راحت د ...

😂😂😂بابا بیخیالش منم به شوخی به هلیا گفتم چون تو گفتی چشم فک کنم ناراحت شده 🙁

من دیگه عن بخورم بگم😅😅

😂تا تو باشی از این حرفا نزنی