دوستان اگر شما وضعیتتون مثل من بود که 6 ماه سرکار رفته باشین 1 میلیون تومن حقوق گرفته باشین و بیمه هم براتون رد نکرده باشن و در اصل بخاطر این سرکار رفته بودین که دستتون تو جیب خودتون باشه ولی دائم حسرت همه چیزایی که میخواین به دلتون بمونه و از اونطرف پدرتون 8 میلیون داده باشه برای خواهرتون که چشماش لیزر کنه و 6 تومن به داداشتون که گوشی بخره ولی به شما یک میلیون پونصد نده چیکار میکردین؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کارهای اینترنتی امتحان کردم اما همش چرت بوده هرکاری میتونستم کردم عرضه اولیه خریدم و ف ...
خوب باید پافشاری کنی و کوتاه نیای برای رسیدن به موفقیت، ولی در مورد خانواده یه سوال داشتم ،توی همه مسائل فرق میزارن بینتون؟ یعنی رفتاری و اینا یا فقط همبن مورد بوده؟ بعدشم اینکه شما بچه چندمی و اینکه شما خودت چطوری هستی ؟ همیشه فداکاری کردی و از حقت گذشتی ؟؟؟ ببخشید زیاد سوال کردم میخام تحلیل درستی کنم براتون اخه،چون تجربشو دقیقا دارم
آره تو همه مسائل فرق میزارن واسه همین رفتم سرکار اما از وقتی که رفتم سرکار همون نیمچه ...
البته اینم بگم خواهرم واسه چیزی که میخاد زمین و زمانو بهم میبافه، یه کارایی مبکنه اونا میگن واسش بخریم افسرده نشه یا چمیدونم به بیراهه نره و .....😁😁🤦♀️🤦♀️🤦♀️