2777
2789
عنوان

کسی رو جز شما پیدا نکردم که باهاش درد و دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا میگن فرق نمیزارن

حق داری ناراحت باشی عزیزم.

بگرد دنبال یه کار خوب و تاپیدا نکردی از این کارت بیرون نیا.

میتونی درکنار کارت کارهای اینترنتی هم انجام بدی.

روی پای خودت وایسا و انقدر موفق شو که پشیمون بشن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حق داری ناراحت باشی عزیزم. بگرد دنبال یه کار خوب و تاپیدا نکردی از این کارت بیرون نیا. میتونی درکن ...

کارهای اینترنتی امتحان کردم اما همش چرت بوده 

هرکاری میتونستم کردم 

عرضه اولیه خریدم و فروختم هر چی که بگی

کارهای اینترنتی امتحان کردم اما همش چرت بوده  هرکاری میتونستم کردم  عرضه اولیه خریدم و ف ...

امیدوارم یه کار عالی برات پیدا بشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کارهای اینترنتی امتحان کردم اما همش چرت بوده  هرکاری میتونستم کردم  عرضه اولیه خریدم و ف ...

خوب باید پافشاری کنی و کوتاه نیای برای رسیدن به موفقیت، ولی در مورد خانواده یه سوال داشتم ،توی همه مسائل فرق میزارن بینتون؟ یعنی رفتاری و اینا یا فقط همبن مورد بوده؟ بعدشم اینکه شما بچه چندمی و اینکه شما خودت چطوری هستی ؟ همیشه فداکاری کردی و از حقت گذشتی ؟؟؟ ببخشید زیاد سوال کردم میخام تحلیل درستی کنم براتون اخه،چون تجربشو دقیقا دارم 

فمنیست. 
خوب باید پافشاری کنی و کوتاه نیای برای رسیدن به موفقیت، ولی در مورد خانواده یه سوال داشتم ،توی همه م ...

آره تو همه مسائل فرق میزارن 

واسه همین رفتم سرکار 

اما از وقتی که رفتم سرکار همون نیمچه حمایت رو هم دیگه انجام نمیدن

من بچه دوم هستم یعنی میشم وسطی

آره تو همه مسائل فرق میزارن  واسه همین رفتم سرکار  اما از وقتی که رفتم سرکار همون نیمچه ...

معمولا بچه وسطیا اوضاشون اینجوریه ☹مثل من ! 

من یبار از مامانم پول خواستم گفت ندارم ،چند روز بعد واسه خواهر کوچیکم پیانو خرید ! 🤦‍♀️  من پول رو واسه کاری میخاستم که خودش مخالف بود ! 

نمی دونم چرا بعصی وقتا پدرمادرا اینجوری میشن😔🤦‍♀️

فمنیست. 
آره تو همه مسائل فرق میزارن  واسه همین رفتم سرکار  اما از وقتی که رفتم سرکار همون نیمچه ...

البته اینم بگم خواهرم واسه چیزی که میخاد زمین و زمانو بهم میبافه، یه کارایی مبکنه اونا میگن واسش بخریم افسرده نشه یا چمیدونم به بیراهه نره و .....😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فمنیست.