2777
2789
عنوان

بچه از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 7048 بازدید | 118 پست

اعتقاد همسرم اینه میگه جای کلی هزینه برای درمان تا اینکه خودمون بچه دار بشیم، یه بچه دیگه رو هم خانواده دار کنیم.

ولی منم حرف خانمها رو قبول دارم.

نمیشه مطمئن بود بین بچه خودمون و بچه به سرپرستی گرفته شده فرق نزاریم.

هم خودمون ، هم اطرافیانمون

خیلی ثواب داره

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بچه میاری همسن دخترت نیار البته نظرمنه چون باهم قیاس میشن وهمش دعوادارن به نظرم کوچیک باشه بهتره که حس مادری شدیدترمیشه والبته خیلی سخته به راحتی نمیدن دوست من خیلی تلاش کردنتونست بگیره باید مالی وخیلی چیزا روتاییدکنن ومثل اینکه اگه دخترداری دخترمیدن

ولی بهترین ثواب دنیاروداره من مدتی خواهرم کارمیکرد گفت ارزوشونه به کسی بگن مادر 

☹☹
اگه بچه میاری همسن دخترت نیار البته نظرمنه چون باهم قیاس میشن وهمش دعوادارن به نظرم کوچیک باشه بهتره ...

ممنون

متاسفانه یا خوشبختانه خدا یه نی نی دیگه بهمون داده.

میگم متاسفانه چون هنوز مشکل خونم حل نشده و دکتر گفته بود نیار

ببخشید میخواستم بدونم مشکلتون مربوط به پلاکت خونتون اخه منم مشکل پلاکت تو دوران بارداری دارم و نمیدونم بیماری ttp رو میشناسین یا نه که باعث میشه تو بارداری پلاکت افت کنه و خطر مرگ داره الان خدارو شکر پلاکتم خوبه ولی تو بارداری عود میکنه بیماری نادری یکبار هم باردار شدم و به خاطر نجات جونم تو ۵ ماهگی ختم دادم😢

توکلت علی الله.. 
در خدمتم عزیز دلم

من خیلی به مامانم اتفاقا کمک میکنم.

به خدا خونه خودم دست به سیاه و سفید نمیزنم.

به دلایلی

تمام کارهای عید شوهرم تک انجام داد.

ولی خودم داوطلبانه رفتم کلی برای خونه تکانی به مامانم کمک کردم.کار هر سالمه.

هربار برم مهمونی خودم میپزم و ...

در حالی که بقیه خواهر و برادرام اصلا اینجوری نیستن.

ولی خیلی با مامانم دعوام میشه.

الان حتی بهش زنگ نزدم برای عید.

احساس میکنم واقعا بینمون فرق میزاره.

چون من کوتاه میام، طرف اونارو میگیره.

الان من دو هفته زنگ نزده بودم، یه بار زنگ نزد بپرسه کجایی.چرا خبری ازت نیست.

این بین من یه بار رفتم بیمارستان .

برای عیدی اورده بود.گفتم نمیخوام، بردار ببر . وقتی تو دو هفته یهبار بهم زنگ نزدی.حتی خبردار نشدی من رفتم بیمارستان

من خیلی به مامانم اتفاقا کمک میکنم. به خدا خونه خودم دست به سیاه و سفید نمیزنم. به دلایلی تمام کا ...

من دور تو خواهر فهمیدم بگردم عزیز دلم

من یه نکته عرض میکنم و یه پیشنهاد

پیشنهاد اولم این هستش که من اینجا چند تا دوست فوق العاده دارم، اگر اجازه میدی تگ کنم تا اونا هم نظر بدن

اما به نظر خودم دورت بگردم تو از مادرت توقع نداشته باش میدونم چقدر برات سخته ولی به نظر خودم فقط برای خدا کارهاش را انجام بده، یه نکته ای هم که هست به نظرم با مادرت صحبت من، با زبون خوش و بهش بگو که همچین احساسی داری