2777
2789
عنوان

کنکور 1400😥

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دی وی دی ها بدرد نمیخورن و نمیشه بهشون تکیه کرد طبق گفته مشاورا و برترا ... تلویزیون هم فقط تبلیغ الکی می‌کنه

موسسه آلا ی سری کلیپ رایگان توی سایت و نرم افزارش داره ، برا اموزشا اولیه اون خوبه

بقیش فقط بخونین و تست بزنین ، تلاش شما از همه چیز مهم تره

جنسیت مذکر 🔴 گاها شوخی میکنم ، ناراحت نشید . سوالی در زمینه تکنولوژی ، ورزش ، خرید برخی وسایل ، فیلم و سریال و ... بود تگم کنید و بپرسید 🌹

موسسه ای نگیر

پیشنهادم اینه اگه توانشو داری برو کلاس انلاین برای درسایی که ضعیفی ثبت نام کن

ببین کلاسای  جمع بندی میزارن یا شاید هنوز شروع نشده

برای کلاس 

شیمی بابایی

ریاضی حیدری

زیست شاکری

میگن خوبه

دی وی دیو من نمیشناسم ولی کل وقتتو با دی وی دی هدر نده

مال کدوم موسسه 

اگه دی وی دی تستی میخوای حرف اخر حرف ندارع ولی هزینش😬😊😁زیاده اما اگه دی وی دی خود کتابا و تدریس عادی میخوای تو سایت الا میتونی ببینی 

من خودمم تجربیم دوازدهم 

کتابای خودمو میخونم و کتاب تست در کنارش

و تست میزنم و ازمون میدم فک کنم کافی باشع 

چون اینایی که من میشناسم و پزشکی قبول شدن همشون کتابای خودشون  بود و تست همین 

ـ برای خودت گـــ⚘ـل بخر ، شام خودتو مهمون کن ، عودی روشــــ⚡ــن  کن برا خودت ، آرایـــ👑ــش کن ، بـــــخــ🤣ــنــــد،بـــرقـ🥳ـص  و تو آینه به خـــ🙃ـودت چــــشــ😉ــمـــک بزن ، فراموش نکن هیچ کس،  به اندازه خودت تورو دوســـ❤ـــت نداره ،گاهی برای خودت پـــزشـــ👩‍⚕️ــک  باش ، کمی قــــ💊ـرص خــــنــ😅ـــده تــــجــ✏ـویــــز   کن ، هر شـ6ــش ساعت یک بار ، حتما که نباید مدرک و مطب داشته باشی ،  خودت نــســ📝ــخــه ای بنویس با خــ✍ــطـ  خــ😍ــوش  روحت را درمــ🩺ـان کن و بـــــخــ😂ــنـــــد بی بـــ🙃ــهــانــه ♡•ツѕ.ᶠ
سلام منم امثال میخوام کنکور بدم ولی نظام جدیدم فقط هم ۵،۶ تا کتاب تست دارم بیشتر میخوام خودکتابامو ب ...

کتاب تستم بگیرحتما واسه هردرس یه کتاب تست خوب 

کنکور فقط خوندن نیست باید بلد باشی تست بزنی 

کتاب تستم بگیرحتما واسه هردرس یه کتاب تست خوب  کنکور فقط خوندن نیست باید بلد باشی تست بزنی&nbs ...

خب میگم ۵،۶ تا تست دارم ببشتر واسه تخصصی ها گرفتم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺