2821
2789
عنوان

حق به کی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست
تروخدا خونه هاتونو از پیش خانواده ی شوهراتون جدا کنین ۹۹درصد‌ مشکل همینه

اگه دست من بود هزاران کیلومتر ازشون فاصله میگرفتم اما ما خونه هم داریم اجاره داده نمیره که نمیره دعوا هم کردم نمیره میگه خودت تنهایی برو هرجا دلت میخاد برو این یعنی چی؟

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
ساعت ده شب همسرم میاد خونه بلافاصله شام میخوریم همراه با فیلم دیدن  بعد میگه خستم بریم بخابیم و ...

همه مردها همینن ...شمام واسه خودت سرگرمی درست کن ..کتاب بخون ...مردا هرچی تحویلشون بگیری پررو میشن من از وقتی کتاب میخونم یا با دخترخاله هام تو گروه واتساپم برعکس شده شوهرم هی میخواد حرف بزنه باهام ...تحویلش نگیر خودش درست میشه عزیزم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یه بچه ۷ ماه دارم به منکه میرسه میگم یه کم صحبت کن میگه حرف ندارم پایین که میره همش حرف میزنه

شوهر منم پیشم ساکته اما پیش خانوادش صدای بگو بخندش همه جا رو پر میکنه

اگه دست من بود هزاران کیلومتر ازشون فاصله میگرفتم اما ما خونه هم داریم اجاره داده نمیره که نمیره دعو ...

من نمی‌دونم این مادرشوهرهای ما چطوری بچه هاشونو تربیت کردن که انقد مادری و بچه ننه هستن

شوهر من همش تو خونه داره ناز می‌کنه آخ سرم آخ پام گردنم..کمک هم که عمرا بکنه ..ولی همین آقا خونه مادرش ک می‌میریم ی ثانیه نمیشینه چای دم می‌کنه!!!میوه میشوره ،جاروبرقی می‌کشه ...منم به خودم دلداری میدم میگم همینکه از من کار نمی‌کشه و خودش حمالی می‌کنه خداروشکر

من نمی‌دونم این مادرشوهرهای ما چطوری بچه هاشونو تربیت کردن که انقد مادری و بچه ننه هستن

اره واله نمیدونم کی میخان بزارن ما از زندگیمون لذت ببریم همش میگه پس انداز کن پول اجاره خونتو بده طلا بخر 

ای عصبیم میکنه 

میخام مبل بخرم نمیزاره میگه هر وقت رفتی خونت اون موقع بخر الان داشتم جهازیه عروس ها رو نگاه میکردم دلم برا خودم کباب شد

اره واله نمیدونم کی میخان بزارن ما از زندگیمون لذت ببریم همش میگه پس انداز کن پول اجاره خونتو بده طل ...

ای بابا حق داری مگه آدم چندبار جوون و دلش وسایل خوشگل میخواد تو چهل پنجاه سالگی دیگه حوصله مبل نو نداره آدم ..الان دلمون  تنوع میخواد 

تازه همه میگن شانست گفته شوهرت خوبه .خداییش خوبه ولی این رفتارش نمیپسندم 

پس مشکل از خودته....ببین چیکار کنی بیشتر باهات حرف میزنه و خوشمیگذرونه

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
به نظرت چیکارکنم 

دنبال سرگرمی باش...کتاب بخون تا بتونی درمورد موضوعات جدید حرف بزنی باهاش...ببین از چه سرگرمی خوشش میاد...مثلا اگه فوتبال دوست داره یاذفیلم علاقه نشون بده و مشتاق شو مثل خودش....بازیای دونفره خیلی خوبن . چندتا بازی یادبگیر....سعی کن بهش خوشبگذره

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!