2789
عنوان

عاشقشم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 41 پست
😑واقعن چجوری ب این نتیجه رسیدی این دختره 🤣😂😂😂خسته نباشی

😂😂😂😂😂😂😂😂حالم بده عشقم مثل عشق اسی رفته درک کن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داداش به یه ورت حساب کن 

😁😁😁

دیدم دخترای اینجوری دست پا شکسته برگشتن 

😑😑دوست دختر داداشم یهو گوشی خاموش کرد 

داداشم خیلی اذیت شد گریه کرد مریض شد تا ۳ماه .

بعدش آرومشدیواش یواش.

خانم بعد ۶ ماه برگشت گفت تصادف کردم 😑

حالا ۴ ساله داره عررر میزنه دنبال داداشم .

داداشمم محلش نمیده

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

مطمعن باش از اول عاشق شما نبوده وگرنه به پسر دیگه ای دل نمیبست ! بعد از اون ادم رفتنی دیر یا زود میره !نه با این . با یکی دیگه . پس زیاد خودتو درگیرش نکن .بزارش کنار .حیف وقت و جوونی ک داری پاش هدر میدی. 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
😂😂😂😂😂😂😂😂حالم بده عشقم مثل عشق اسی رفته درک کن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فدای سرت 😂😂

رفته ب درررررررررررک .😄

ما هم ی ردزی شبیه اسی بودیم .ولی کنار گذاشتیم ازدواج کردیم .الانم دلتنگ میشم ولی هیچیمهم تر از خودم پسرم نیس .بی خیال عشق .همون حسرت گوشه دل قشنگ تره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
واقعا میتونی با کسی باشی که ولت کرده و رفته با کسی دیگه؟ حتی اگه برگرده حاضری باهاش ادامه بدی؟ 

شاید بگید شوخی میکنه

ولی سخته برام ؛ از ۱۴ سالگی با هم بودیم

یعنی هیچ راهی وجود نداره که برگرده؟

برگرده ؟؟؟ اون حتی اگه برگرده هم باز با ی اشاره چشم و ابرو میره خیالت اسوده ! چون دلش با تو نیست بهت علاقه داشت وگرنه ب هر قیمتی بود ب پات مینشت .پس اصرار ب برگشتش نکن .

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
میگه میخوام‌ با یک‌ نفر باشم ؛ پولدار....

بگو باشه اشکال نداره ...بهت قوول میدم یعنی حاضرم قسم بخورم میره با اون ادم و وقتی مث اشغال پرتش کرد کنار میاد سراغ تو میگه هیچکس مث تو منو دوست نداره و هیشکی جاتو نمیگیره و ازین حرفا...مطمئن باش یه ادم پولدار دنبال یه خانم پولدارم میگرده

فقط صبر داشته باش،پیگیرش نباش،زندگیتو بساز و عشق دنیارو بکن خیالتم از بابت برگشتنش راحت باشه

ولی اونروز تو اینقدر قوی ومستقل شدی که حاضر نیستی با همچین ادمی باشی

ببین حتی این اتفاق واسه پسرداییم افتاد و دختره ازدواج کرد تهش با طلاق برگشت

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
شاید بگید شوخی میکنه ولی سخته برام ؛ از ۱۴ سالگی با هم بودیم

برادر من خودم دخترم اینو با اطمینان بهت میگم

اگه یه دختر عاشقت باشه هیچ جوره هیچچچچچچ جورررررره حاضر نمیشه بهت خیانت کنه و رهات کنه مگر اینکه خودت ولش کنی 

عاشقت نبوده شماهم فراموشش کن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
مشاور خوب سراغ دارید که بتونم فراموشش کنم؟

قسمت کلینیک همینجا نی نی سایت. مشاورهای خوبی داریم میتونین ازشون کمک بخواین .