2777
2789
عنوان

نمیخام دیگه خودمو کوچیک کنم هرترفندی بلدین بزارین...

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 61 پست
شما که تجربه ارتباط با مردارو نداری زندگی این بنده خدا رو خراب نکن،  من با شما بحث نکردم، شما ...

اسی جان اصلا نمیخواد دیگه باهاش خوب تا کنی

اینهمه تو خوب تا کردی الان نوبت اونه

ببین لیاقت اینهمه خوبی رو داشته یانه

اگه الان باهاش خوب رفتار کنی وقتی مرد خوبیه هم باها خوب رفتار کنی 

تو ذهن خودش میگه این دختره نفهمه بزار سرش بیارم

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موفق باشی تو زندگیت ایشالا

موفق میشم!

یک زندگی بسازم که توش احترام به من موج بزنه

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
حرف حق😔

متاسفانه

شوهر من توهین نمیکنه.ولی بی محلی میکنه ولی منکر کاراشه.من الان دیگه پیشقدم نمیشم.اولا اذیت میشدم.الانم اذیت میشم ولی کمتر.داره برام عادی میشه

ان شاءالله هرچی از خدا میخواین بهترینشو بهتون بده🙏😊😍😍میشه لطفا با دلهای مهربونتون برای حل مشکلاتم دعا کنید ممنونم🌼🌸🌺🙏اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🌷آقا بیا بخاطر باران ظهور کن🌼 ما را از این هوای سراسیمه دور کن🌸🌹
اسی جان اصلا نمیخواد دیگه باهاش خوب تا کنی اینهمه تو خوب تا کردی الان نوبت اونه ببین لیاقت اینهمه ...

همون دیگه میگه از خداتم باشه من شوهرتم 

از خدات بود بیام بگیرمت 

من از خدا ترسیدم اومدم گرفتمت انتخابای بهتری هم بود 

ولی من داشتم با یکی دیگه ازدواج میکردم زی زدو همه چیو بهم ریخت و نزاش برم 

خودش منو خاسته عاشقم بوده 

ولی بعد ازدواج ی حرفای دیگه زد 

منم میگم منکه داشتم میرفتم اگه میخاسی این زندگیو برام درس کنی چرا نزاشتی برم 

ببین اصلا از چشمم افتاده دیگه برام اون مرد سابق نیس ک بشه بهش تکیه داد

💔
ابجیم هم خونه ماس اون داره میبره 

بیخیال بابا

چرا اون بببره

مگه شوهرت چلاقه

سعی کن وقتی باهاش قهری یه چیزی رو بر علیهش داشته باشی و یه کمبودی داشته باشه

الانم که داره خواهرت میبره 

یعنی در واقع ب جای تو داره خواهرت میبره

الان کمبودی نداره

هم بد رفتار کرده هم همه چیش سر جاشه

همون دیگه میگه از خداتم باشه من شوهرتم  از خدات بود بیام بگیرمت  من از خدا ترسیدم اومدم ...

بهترین راه اینه که بد بشی

چون تا بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی =)

دیگه# پیشقدم نمیشم 

درکت میکنم کاملا عزیزم.فقط عادی باش.فک نکنه ناراحتی خودتو کشتی براش.فقط از محبتت کم کن قدر بدونه

ان شاءالله هرچی از خدا میخواین بهترینشو بهتون بده🙏😊😍😍میشه لطفا با دلهای مهربونتون برای حل مشکلاتم دعا کنید ممنونم🌼🌸🌺🙏اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🌷آقا بیا بخاطر باران ظهور کن🌼 ما را از این هوای سراسیمه دور کن🌸🌹
شوهر من توهین نمیکنه.ولی بی محلی میکنه ولی منکر کاراشه.من الان دیگه پیشقدم نمیشم.اولا اذیت میشدم.الا ...

عزیزم چرا باید بزاری بدی و ظلم برات عادی بشه؟

درستش کن!

تو میتونی

وای منوباشین😂خوراکیارو قایم میکنم‌تاشوهرم بیرون بره تنهایی بخورم همیشه مقصردعواها منم ولی ترش میکنم خودش باکلی معذرت خاهی وبوسه اشتی میکنه خیلیم دوسم داره ابراز عشق میکنه ولی من همیشه الکی الکی ترشم

وای منوباشین😂خوراکیارو قایم میکنم‌تاشوهرم بیرون بره تنهایی بخورم همیشه مقصردعواها منم ولی ترش میکنم ...

=/

الان اخه

ولی باهاش بد نشو بدتر لج میکنه.فقط مثلا همین غذا اماده کردی فقط بگو غذا حاضره.بکش براش خودتم بخور ولی التماس نکن بیابخور بیابخور.یا مثلا ی چیزی گفت تند جواب نده فقط با معنا نگاش کن فقط.یا با ارامش ی جواب دندون شکن بهش بده و بعدم خودتو بزن به بی خیالی