2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 56 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیمه ندارم میرم ازاد

انشالله که همه چه عالی پیش میره سعی کن زیادم نشینی دراز بکش بیشتر تا دکترت ویزیتت کنه.

درضمن کار خوبی میکنی به کسی نمیگی.من هم خونواده خودم یه شهر دیگه ان هم خونواده همسرم.سقط کردم هم نگفتم به کسی

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜دلیارم...عضو جدید چالش بامداد خمار📋. قد ۱۶۶📏وزن اولیه ۸۲  وزن هدف اول ۷۵⛹️‍♀️وزن هدف دوم ۷۰🏊‍♀️وزن هدف سوم ۶۵🧘‍♀️ انگیزه و کمک میخوام میخوام از همه بامدادیا برای کاهش وزن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
جانم😐😅؟! 

وای اشتباه ریپ کردم😅😅😅

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜دلیارم...عضو جدید چالش بامداد خمار📋. قد ۱۶۶📏وزن اولیه ۸۲  وزن هدف اول ۷۵⛹️‍♀️وزن هدف دوم ۷۰🏊‍♀️وزن هدف سوم ۶۵🧘‍♀️ انگیزه و کمک میخوام میخوام از همه بامدادیا برای کاهش وزن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
مرسی.انشالله خبر باراداریت بشنویم😍

انشالله گلِ من...مشاوره ی اسم بیای بگیری ایشالله😁😁

وای انشالله😍

🤗🤗🤗🤗🤗😋😋😋😘😘😘😘😘😘😘

عزیززمممم.....خدا رو شکر کن که مادری.بعضیا حاضرن نصف زندگیشونو بدن که حالت تهوع بارداری بگیرن 

چرا؟! آخه حالت تهوع چیز خوبی نیس 🤒

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

مگه ۱۱هفته ات نیست؟مگه ۸هفته نمیرن برای قلب؟

خب من فقد هفته 5 رفتم سونو که نینیمو ببینم خیلی کوچولو بودش صدای قلبشو نشنیدن دیگه نرفتم دیگه دکترم گف 12 هفته برو سونو غربالگری همونجام صدای قلبشو بشنو

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چرا؟! آخه حالت تهوع چیز خوبی نیس 🤒

چیز خوبی نیست ولی برای کسی که منتظر بارداریه خیلی چیز خوبیه

چیز خوبی نیست ولی برای کسی که منتظر بارداریه خیلی چیز خوبیه

آره درسته