2777
2789
عنوان

نابود شدم😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 134 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعا کن در همین حد ایستگات کرده من سه ماه تابستون پسرا رو با قیافه فیک ایسگاه میکنم 😂😂

البت لازم به ذکره ک با خودشونم شوخی میردم و طوری نبود که دل کسیو تو اون مدت بشکنم 🤭😂

من عکستو ندیدم عزیزم 🥺🥺

سایت خرابه گلم بلدنیستم آپلود کنم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

😐من ۲ سال با ی خر بودم فهمیدم فیک 

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
اینجوری نگید به داداشم 😁 تازه داشت عاشقی میکرد هرشب اواز میخوند 😁

آخه مگه مجازی هم جای عاشق شدنه 🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂