2777
2789
بسلامتی عزیزم از خرج اولت که آی وی اف و اینا بود تا الان برای غربالگریو اینا بهم یه توضیح کوچولو مید ...

مرکز مام توی شیراز جنوبی دکتر منصوره علیرضایی..تاالان خیلی خرج کردیم غربالگری هم چون 2دوقلو هستن زیادگرفتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه های دوقلو فقط واسه یه ساعت شیریننن.اونم اگه واسه خودت نباشن.یعنی در حدی که ببینیشونو نازشون بدی ...

اخه من میخواستم یک بار بار داربشم اما دوتا بچه داشته باشم

اخه من میخواستم یک بار بار داربشم اما دوتا بچه داشته باشم

نکن اینکارو.اگه ژنشو داری که هیچ.اما اگه نداری الکی نرو دنبالش.بخدا خیییلی سخته.

ما ژنشو داشتیم‌خداروشکر به من نرسید.ولی خواهرم متاسفانه بهش رسید.

دوتا از خاله هام باهم دوقلو بودن.پدربزرگ مادریم هم با داداشش دوقلو بود.هردو ناهمسان.

یکی از دخترعموهامم دوقلوی همسان داره که البته قرص مصرف کرده بود.ولی بعد از دوقلوهاش که دوباره باردار شد میگفت تازه میفهمم بچه داشتن چه لذتی داره.چون سر دوقلوها خیلی اذیت شده بود.بچه ی بعدیشم یکی بود.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
نکن اینکارو.اگه ژنشو داری که هیچ.اما اگه نداری الکی نرو دنبالش.بخدا خیییلی سخته. ما ژنشو داشتیم‌خدا ...

من دوقلوباردارم ناخاسته بودوبخاطرقرص اینجوری شد.هم میترسم ازبارداریش هم زایمان هم نگهداریش.واقعا سخته؟ 

من یه پسرسه ساله دارم وشوهرم اصلا حوصله بچه داری نداره

موندم چیکارکنم

من دوقلوباردارم ناخاسته بودوبخاطرقرص اینجوری شد.هم میترسم ازبارداریش هم زایمان هم نگهداریش.واقعا سخت ...

سلام عزیزم.مبارکت باشه.ان شالله به سلامتی بارتو زمین بذاری.

دیگه وقتی باردار شدی به بقیش فکر نکن.

ولی درکل سخته.اگه کسی امکانشو داره بعد زایمان بهت کمک کنه حتی شده خواهرشوهر کمکش رو پذیرا باش..

دیگه خودتون یه دونه دارید میدونید سختیای بچه داری رو.منتها واسه دوقلوها همه چی شدیدتر میشه.

حالا استرس نگیر واسه بعدش.فعلا لحظه رو دریاب.

والله خواهر من دوره حاملگیش تا ۵ ماهگی سرکار هم میرفت.منتها از بس پله بالا پایین رفت مجبور شد سرکلاژ کنه.دیگه مشکل خاصی خداروشکر نداشت.ولی ... وقتی زایمان کرد دیگه واویلا لیلی شد.حدودا دوماه خونه مامان بود.که منم پا به پاش شبا بیدار بودم.. یه جاهاییشم بامزه بودا.مثلا وقتی یک و نیم سالشون بود موقع شیر خوردن دوتاشون وصل میشدن  .

مطمئنا وقتی دوقلودار میشی خدا انرژی و ظرفیتشو توی مادر قرار میده.پس زیاد نگران نباش.درکل نیروی کمکی داشتن حتی شده یک روز در هفته هم برای تجدید قوای مادر کافیه.

الهی به سلامتی بغلشون بگیری.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
سلام عزیزم.مبارکت باشه.ان شالله به سلامتی بارتو زمین بذاری. دیگه وقتی باردار شدی به بقیش فکر نکن. ...

واقعاممنونم ازدلداریت ودعای قشنگت

واقعا نگران نگهداریشونم وپسراولم.آخه میدونم دیگه انرژی واسه اون نمیمونه ونمیدونم چی میشه.

واقعا امیدوارم خداجوون وتوانی واسم قراربده ک سه تایی شونوبامحبت بزرگ کنم وهمینقدرک همسرم همکاری کنه کافیه واسم کاش حداقل خیالم ازاون راحت بود.

مرسی خانومی