خانوما ۴ سال پیش ک شوهر من فوت کرد و من جهاز خودمو ب زور از حلق اون خونواده شوهرم کشیدم بیرون حالا نصف جهازم هم ندادن الان من از اون موقعس با مامانم زندگی میکنم مامانم چند ماهه با رلش ازدواج کرده و من اصلا راحت نیستم خونه مامانم و از یه ورم هی با مامانم سر همه چی بحث و دعوامون میشه حالا شوهر جونه مامانم تازگیا اونم پرویی میکنه و وسط بحثمون زر اضافی میزنه بهم چند بار مامانم بهم گفته شوهر کن برو دیگ از خونه من و من اصلا قصد ازدواج ندارم ۲۲ سالمه و از یه ورم زندگی قبلیم شکست خوردم شوهرم خیانت میکرد و دست بزن داشت و خونوادش اذیتم میکردن الان دیگه هر خواستگاری میاد یاد اون خاطره هام میوفتم و رد میکنم و باعث شده مامانم هی غر بزنه منم گفتم من شوهر نمیخوام و اینم بگم من خودم سرمایه دارم کار دارم به هیچ کسم نیاز ندارم مامانم که میبینه من ازدواج نمیکنم هی میگه از خونم برو امروز بازم وسط بحث پیش شوهرش بهم گفت چی شد پس کی میری از خونم چرا چند ماهه میگی میرم نرفتی برو دیگه منم تصمیم گرفتم خونه جدا بگیرم برم و اون جهازیم که مونده واسم رو ببرم به احتمال زیاد جهازمو نده و بگه جهاز رو من خریدم ولی میخوام مامانم سرکار بودنی خونه کسی نبودنی اتاقم هر چی دارم همراه با جهازم بردارم ببرم بنظرتون میتونه بره شکایت کنه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به خودت داره تنهایی رو دوس داری یا واسه اینکه تنها نباشی حاضری هرکسیو تحمل کنی؟ من تنه ...
منم تنهایی رو دوس دارم بیشتر برای ارامشش از وقتی مامانم این شوهر سوسولشو اورده خونمون یعنی خونش اینجا دیگ خونه من نیس ک . از وقتی اورده اینجا من همش اتاقم یه بار یادم نمیاد تی وی دیده باشم یا حال باشم همش اتاقم حتی دیگ صداشون هم ازارم میده
تنهایی زندگی کردن به اون زندگی پیش مادر عوضیت شرف داره خیلیم خوبه کم کم دوستای خوب پیدا کن باهاشون رفت وامد کن از تنهایی در بیای در اینده ان شاالله یه همسر شایسته قسمتت بشه خوشبخت بشی
ببین مادرت خیلی عوضی حالم ازش بهم خورد اره درسته شوهر کنی حقوق بهت نمیرسه ولی الان تو مطلقه هستی دیگ ...
نمیدونم چه نیازی ب اون حقوق بابام داره الان خوذش مغازه راه انداخته کلی درامدشه ب اون حقوق نیاز نداره بازم راضی نیس یه تومن دستم بده هر چی بخره پولشو میخواد ازم حقوق بابام رو اون روز شوهرجونش میپرسید ریختن ؟ اونقد حرصم میومد ک نگو
تنهایی زندگی کردن به اون زندگی پیش مادر عوضیت شرف داره خیلیم خوبه کم کم دوستای خوب پیدا کن باهاشون ر ...
مرسی از این همه انرژی خوبی ک بهم میدی صبح ۹ دادگاه باید باشم از بس اعصابم خرابه نمیتونم ب چیزای دیگ فک کنم از یه ور مامان خودم از یه ور اذیت دادن مادرشوهر و پدرشوهر گیج شدم دیگ ...