2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها حدفت ایهام داشت من منظور بدو گرفتم 🤭

آخه سه تا😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
اره هرچی میزدم نمیشد  چرت و پرت زدم 😂😂😂

😑😂😂😂😂😂🤯🤯🤯🤯🤯👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😑😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دوست عزیز هیچ چیز مطلق نیست 

ولی متاسفانه زندگی های خوب دارن کمتر میشن و اینجا فکر نکن چون مجازیه و دروغ توش هست پس تو واقعیت اینجوری نیست و همه خوبن و انقدر خیانت و کتک خوردن و دخالت اقوام وجود نداره، اتفاقا اینجا یه اشل و مقیاس کوچیک از جامعست

همینکه امسال دوازده هزار و پانصد تا طلاق زیر یکسال ثبت شده نشون دهنده وخامت قضیه هست 

همه ی مردا بد نیستن خواهر شوما دقت کن خوبشو سوا کنی😅😅😆😆😊😊🤗

می ترسم هر چی هم خواستگار میاد بدتر میشم 

ی جوریایی انگار وسواس گرفتم

به حدی که میگم نکنه به دلیل  سختگیری های من کلا بترشم بابام میگ بهتر یکی اوردم نوکرشم هستم 😂بمون سیر ترشی بشه

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
نه بسیار بسیار هم خوبه مخصوصا اگ مامان بابات جوون باشن بیشتر دوستتن تا پدر مادر من اگ خودم میخواستم ...

خب خدارو شکر از چه جهتایی میگی خوبه.راحتت میزارن؟؟؟

منم یه دختر دارم که ۲۰ سال تفاوت سنیمه باهاش

دلم میخاد دوستم باشه من مادرم ادن چیزی که میخاستم نبود خوب هست اما پایه نبود باهام . دوس ندارم خودم مثل مادرم باشم برا بچم

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

دوست عزیز هیچ چیز مطلق نیست  ولی متاسفانه زندگی های خوب دارن کمتر میشن و اینجا فکر نکن چون مجا ...

اره خوب عزیز از همین یکم میترسم بعدم با خودم میگم من سختی نکشیدمه یعنی می تونم توی شرایط سخت دووم بیارم 

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
😑😂😂😂😂😂🤯🤯🤯🤯🤯👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😑😑😑😑

😉😉😘

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

ن عزیزم همه یکی نیس ک

اکثرا هم اینجا عادت کردن باید از بدبختی بگی وگرنه بهت حمله میکنن و میگن پز میدی

بیشتر اینستا برو😂😂😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
می ترسم هر چی هم خواستگار میاد بدتر میشم  ی جوریایی انگار وسواس گرفتم به حدی که میگم نکنه به ...

😂نه عزیزم شما معیاراتو در نظر بگیر و همه چیز رو سبک سنگین کن و با توکل به خدا ازدواج کن انشاالله خوش بخت بشی 🥰ی چیزم بگم ها اگه یه خوبشو پیدا کنی دیگه تا اخر عمرت پادشاهی میکنیاااا😉😉😉😉  شوخی#  

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
من تک دخترم وضع خانوادمم خیلی خوبه عاشقانه ازدواج کردم دوازده ساله ازدواج کردم نه خیانت دیدم خدا رو. ...

ای جانم خداروشکر مانا باشید 

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
2790
2778
2791
2779
2792