2777
2789
عنوان

از مردا بترسین در هر سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 32 پست

بابام یه دوستی داره ۲۰ ساله باهمن و رفت و امد خانوادگی داریم این اقا پدرش یکی دو هفته قبل از عموم فوت کرده برای تسلیت اومده پیش پدر بزرگم

پدربزرگم کلا ده دفه این ادمو ندیده مادرشو خاستگاری کرده 😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶 اون بنده خدا هم دست پدربزرگمو بوسیده فلنگو بسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از زن ها هم بترسید در هر سنی مادر بزرگ یکی از دوستان با وجود داشتن چند تا بچه بزرگ و هفتاد سال سن ت ...

والا زنها هم تا خودشون نخوان مجرد نميمونن

همسايه روبرويي ما صيغه يه مرده شده بود خودشم نوه داره

مرده ميومد اينور اونورو نگا ميكرد ميديدكسي نيست زود ميرفت خونه زنه😂😂😂زنه هم درو باز ميذاشت

پدر بزرگ من 93 سالشه چهار بارم زن گرفته. یعنی به از فوت زناش. پارسال خانم پدر بزرگم می‌گفت  دیگه مثله قبل نیست که یروز در میان برنامه داشته باشیم. الان دیگه شده هفته ای یکبار 

قیافه من 😲

قیافه دختر عمم🧐

قیافه عمم 😐😐

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
والا زنها هم تا خودشون نخوان مجرد نميمونن همسايه روبرويي ما صيغه يه مرده شده بود خودشم نوه داره مر ...

ولی چون یه زن هست پس حق زندگی داره و کسی حق حرف زدن نداره ولی کافیه یه مرد این کارو بکنه هزارتا حرف و توهین بارش میکنن

خدايي اينا چطوري فعال موندن رازشون چيه😂😂😂

همونو بگو اون وقت شوهر من 34 سالشه. کلأ دارن بی خاصیت میشن. 

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
بابام یه دوستی داره ۲۰ ساله باهمن و رفت و امد خانوادگی داریم این اقا پدرش یکی دو هفته قبل از عموم فو ...

منم پدر بزرگم اینجوری شده بود. بردیم دکتر خوب شد. اکثر مردا توی یه دوره ای اینجوری میشن

یه دختر دارم تا نداره

ببخشید زن میخواد چون به یه همزبون احتیاج داره تنهاااااست تو حاضری صبح تا شب کنارش بشینی حرف بزنی بعدشم همه آدمایی قدیمی سن بالا بچه زیاد داشتن چون شرایط اونطوری ایجاب میکرده برا زنها هم همینطوره

ببخشید زن میخواد چون به یه همزبون احتیاج داره تنهاااااست تو حاضری صبح تا شب کنارش بشینی حرف بزنی بعد ...

اره ولی مامان بزرگم زندس 

چون هر دو پیرن ما و دو تا از عمه هام هر کدوم دو روز در هفته اونجاییم غذا و نظافت هم با خودمونه

هنوز چهلم عموم هم نرفته 

2790
2778
2791
2779
2792