2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 35 پست
😅😅

حقیقته! دیدم که میگم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😕وای تورو خدا نکن .اون بچه ها چ گناهی کردن نامادری بیاد بالا سرشون ..همه نامادریا خوب نیست اکثرن زندگیا رو میپاشونن..آه 😔یاد نوه های عمم افتادم .زن بابا اومد بالا سرشون .خیلی اذیتشون کرد.آخرشم ۲تا دخترا تو ۱۳سالگی شوهر کردن و اون سه تا پسراشم رفتن خونه جدا گرفتن 

زن باباهه هم همه اموال رو هاپولی کرد ..البته شوهرشم گوش بفرمانش بود

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
حقیقته! دیدم که میگم

منم زیاد دیدم ولی تو خیلی با نمک گفتی😁😅

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
فکر نمیکنم خوشبخت بشی 

تو_از_کجا_فعمیدی#  

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

نه به نظرم نکن این کارو اونم با ده سال اختلاف سنی با سه تا بچه مخصوصا که بچه اولش توی دوران نوجوانی باشه برات خودت سخته 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

در نگاه اول که جالب نیست..بستگی ب سن و موقعیت ازدواج شما داره ..اکر از اقا خوشت اومده حتما حتما مشاوره تکی برو ،بغد از اون هم با هم مشاوره برید..مشاور با توجه ب اینکه اطلاعات دقیق تری داره ،دیدتون رو باز میکنه ،در  تصمیم گیری درست کمکتون میکنه