2777
2789
عنوان

آقایوون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 200 پست
دست‌نیافتنی بودن با بی محلی کردن، فاصله گرفتن، سردی کردن و ..تفاوت داره و دست نیافتنی بودن به معنای ...

خیلی خوب توضیح دادین 👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای بزارم کوکب خانم😅

نه من شعر بچگیم این بود بارون میاد جر جر پشت خونه هاجر هاجر عروسی داره....😊

ولی همیشه تصورم دختر هاجر بود نه پسر هاجر تصوراتم  دگرگون شد💔⁦☹️⁩😐

خسته ام،خیلی خیلی زیاد                                       دلم تنگه پرتقاله من...🍊

بنظر من الان ن تنها آقایون خانمام اینجورین کلا به هرکی زیاد رو بدی و پیگیرش باشی پررو میشه البته در این بین استثناهایی هم وجود داره .

درباره سوالتم خداروشکر همه خانوما تجربه دارن😐

Aşk mükemmel olmak zorunda değil, sadece gerçek olmalı...
نه ولی خودش علنا گفت رابطه هاش ازون رابطه های جنسیه و واس همین دوست میشه با اون دخترا... فقط گفت من ...

دیگه بدتر

شما اطلاع داری که مخاطبت همچین آدمیه بعد ایشون رو برای ازدواج انتخاب کردین واقعا؟! خب وقتی یه نفر از نظر روانی و جنسی مشکل داره و پایبند نیست نه عرف رو در نظر میگیره نه شرع رو

به نظر شما میتونه برای شما تکیه گاه و همسفر مناسبی باشه در طول مسیر حیات؟!

دیگه بدتر شما اطلاع داری که مخاطبت همچین آدمیه بعد ایشون رو برای ازدواج انتخاب کردین واقعا؟! خب وقت ...

بله اطلاع دارم ولی خب دلم این حرفا حالیش نمیشه😭من امید دارم دروغ گفته باشه ولی....

أحب نفسي في أي إصدار
دست‌نیافتنی بودن با بی محلی کردن، فاصله گرفتن، سردی کردن و ..تفاوت داره و دست نیافتنی بودن به معنای ...

💪👌👍 بو امضات 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
امضاش کجاش من حرفه ای نیستم اینجا    

ببین من الان زیر این نوشتم یه چیزی هست ک نوشته دانشجو روانشناسیو......

به اون میگن امضا

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
باور کنین اینطور نیست...آخه نمیشه یه نسخه رو به همه داد...بعدشم بی توجهی با وقار متانت خیلی فرق داره ...

خب اینم همونه دیگه

چه عنب چه انگور جفتش یکیه

کلا آقایون ببینن خانمی تحویل شون میگیره ولش میکن

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»