2777
2789
عنوان

تف کردم تو صورت مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 3316 بازدید | 115 پست

کار خوبی کردی :)مامان منم خیلی مزخرفه 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💜🌸 باکے از سرما ندارم ، سبز و سخت و محکمم^^💚                                           I  can🔥           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو یه کادو بخر بده بهش

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
قضاوت نمیکنم اما مادرتو تحقیر نکن بزار یه دونه بچه واسش بمونه بدونه یکی هست که کنارشه  نمیدونم ...

منم دقیقا حس تورو دارم... حس میکنم مامان خودم بود

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
نمیتونم، غرورم اجازه نمیده، رابطه ی نردیکی با مامانم ندارم اخرین باری که دستشو گرفتم ۷ سالم بود😑

تورو خدا تورو به على قسم برو بيوفت به پاش گريهكن زار بزن تا ببخشت تا مثل من روانى نشى تا عذاب نكشى منه خر هم يكبار تو دعوا به مادرم حرف بدى زدم بشدت عصبى ام بجان بچم از سگ پشيمونتر و پست ترم از خودم حالم بهم ميخوره با ياداوريش😔بارها واسش كادو خريدم بغلش كردم بوسيدمش كه فقط از دلش دربياد خدايا كاش منو بخشيده باشه كاش ازم ناراحت و دلگير نباشه😔الان روز نميشه صداشو نشنوم قربون صدقه هم نريم اصلا اون روز نميدونم چه مرگم بود تو بارداريم مثل سگ وحش شده بودم😔

ببینین طرف خودش میدونه اشتباه کرده و کاملا مشخصه ازش

پس منبع ادبیات نشید این یک

دوم اگ خیلیییی حس کمک کردنتون قویه بهش بگین غرور بیخودی جلو والدین اشتباهه ک اینم خودش میدونه باید باید باید اصلاح شه 

ده روزم اینجا طومار بزنیم کاری ازدست هیچکس برنمیاد جز اینکه خودتو اصلاح کنی خاهرم تامام..

2790
2778
2791
2779
2792