2777
2789
عنوان

متخصص های بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست

https://chat.whatsapp.com/IJgEi4vZCXmH8AchTNKfjm

سلام دوستای گلم

ما گروهی داریم ک اعضای مهربونش برای اینکه ب بقیه هم کمکی شه گفتن ک لینک رو پخش کنیم تا عید همه ب اندام دلخواه برسیم یا در راستای اندام دلخواه تلاش کنیم

هر کس پایه ی خوش اندامیه سریع حرکت کنید ک تا عید وقتی باقی نمونده 😍

بنظرم دو روز هم صبرکن بعد برو ممکنه بتات فعلا کم باشه

وای جررررر پروفت چقد کیوته😂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر منم چند روز صبر کن الکی نرو خون بده، تا بتا بیاد بالاتر خیالت راحت بشه ایشالله کع بارداری گلم

عجولم خیلی😑ازین ور هم سرماخوردم میترسم دارو بخورم کلافه شدم😖

منم ۱۰روز مونده به موعودم ولی می‌خوام امشب بزنم بیبی،😁 چون یکمی سینه درد دارم و درد پریودی 

اول صب بزن ادرار صب غلیظ تره دقیقتر نشون میده.انشالا خوش خبر باشی 😍

منم ۱۰روز مونده به موعودم ولی می‌خوام امشب بزنم بیبی،😁 چون یکمی سینه درد دارم و درد پریودی 

ای بابا ۱۰ روز مونده حواسم نبود.هنوز نرسیده ب رحم که .خیلی زوده الکی استرس میدی بخودت

پنجشنبه یا میرم از یا تست میدم 😐تامااام

پنج شنبه خوبه من زود رفته بودم تتام کم بود ساک حاملگی نداشتم هنو تشخیص بارداری خارج رحم واسم دادن کلی استرس کشیدم واسه همین میگم زود نرو

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

مثبته عزیزم مبارک باشه 

برای منم بیبی چکم سه چهار روزبه موعد مونده زدم بعد یک ساعت کامل دوخط شد و روز پری از دادم بتا ۱۴۹بود و خییییلی استرس دادن دکترا بهم و در آخر سقط شد

انشالله شما باردارین ولی حوصله به خرج بدین و زود نرین آزمایش بدین صبر کنین حداقل یک هفته از موعدتون بگذره

مثبته عزیزم مبارک باشه  برای منم بیبی چکم سه چهار روز به موعد مونده زدم بعد یک ساعت کامل دوخط ...

خانمم الان دو روز حدودا از تاپیک گزشته و پریودم😢

خانمم الان دو روز حدودا از تاپیک گزشته و پریودم😢

اشکال ندارع ناراحت نباش انشالله خدا خودش دامن هممون رو سبز می‌کنه

اتفاقا ماه پیش منم تا چهار روز بعد موعدم بیبی مثبت شد ولی پری نشدم و آمپول زدن تا پری اومد😔😔 انشالله این ماه هر دوتامون مامان شدیم