2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برا خودم مهم اخه ارزو دارم پسر باشه اسمش بذارم ارسن ک به اسم دخترم بیاد وای خدایا یعنی میشه ب ارزوم ...

من خودم تو گوگل سرچ کردم اکثر ویارم پسره اما تو سونو ان تی گفت دختره

اه راس میگی ، دخترش دارم ای کاش پسر بشه

دختر خوبه که

من دلم میخواست۱۰تا دختر داشته باشم

ولی ۵ساله در حسرت یه بچه هستم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

من تا ماه دوم چیز ترش میخوردم اصلااا شیرینی نمیخوردم...الان هم شیرینی میخورم هم ترشی...هوس آلو سبز و چاقاله کردم ک سه ماه دیکه میاد 🥴ناچارا ابغوره میخورم...ان تی با قاطعیت گفت پسر 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
دختر خوبه که من دلم میخواست۱۰تا دختر داشته باشم ولی ۵ساله در حسرت یه بچه هستم

ان شاالله ب زودی زود ب حق طفل سه ساله امام حسین ع دامنت سبز بشه...خدا فرزند سالم و صالح بهت عطا کنه 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
من تا ماه دوم چیز ترش میخوردم اصلااا شیرینی نمیخوردم...الان هم شیرینی میخورم هم ترشی...هوس آلو سبز و ...

اگه پسر باشه با قاطعیت میگن اما دخترو میکن احتمالا ۵۰ یا ۶۰ درصد😂

من عاشق کله پاچه م بچم دختره  مامانمم سر دخترهاش کله پاچه دوست داشت

من قبلا خییییلی دوس داشتم..الان ک حاملم بزور یکم میخورم فقط چون قویه.

ان شاالله ب زودی زود ب حق طفل سه ساله امام حسین ع دامنت سبز بشه...خدا فرزند سالم و صالح بهت عطا کنه& ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم

خدا پشت و پناه خودت و عزیزانت باشه

الهی امین

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗