سلام،من قبل ازدواجم یه عاشق پیشه بودم،همه میدونستن دوسش دارم،فک میکردم یه مرد مومن و خوش اخلاقه و حتما خوشبخت میشم،اما بعد ازدواجم فهمیدم کاملا اشتباه میکردم و اصلا اونجوری نبود که من تصور داشتم،دست بزن داشت،فوق العاده لجباز ،بد دهن،یکسره منو با زن قبلیش مقایسه میکرد و هرروز از خاطراتش با اون میگفت،هرچی من تلاش میکردم برای زندگیم بی فایده بود،چندین بار از خونه انداختم بیرون، ابرومو تو کل فامیل برد،توی خونه راهم نمیداد مگر با وساطت بقیه،یه ماه بعد ازدواجم باردار شدم،من نمیدونستم بچه داری چیه ،چطوری باید جلوگیری کرد و از ازدواج و مسائل زناشویی هیچ اطلاعی نداشتم از بس که بچه مثبتی بودم حتی کوچکترین مسئله هاشو،الان دخترم سه سالشه،و چهار ماهه باردارم،اینم که تو شکممه ناخواسته بود،وقتی بابام فوت کرد متوجه شدم باردارم ،اصلا شرایطشو نداشتم خیلی تلاش کردم برای سقط اما نشد،باید دو تومن پول میدادم به دکتر اما پول نداشتم و کسی هم بهم قرض نداد،چهار ساله ازدواج کردم اما با سختیای فراوان خیلی کم پیش میومد که چند روز بگذره و باهم خوب باشیم،اکثرا یا تو دعواییم،یا تو قهر ،از وقتی بابام فوت شده دیگه نمیتونم تحملش کنم،بیشتر وقتا دارم به طلاق فک میکنم،دوسش ندارم ازش بدم میاد،کنارشم نمیخابم،اکثر وقتا جامو با دخترم جدا میندازم،بیشتر وقتا با خانواده خودشه، همه برنامه هاشو اول به اونا میگه بعد من خبردار میشم،مادرش خداشه،هر حرفی اون بهش بزنه گوش میکنه،وقتایی هم که باهم قهریم دخترمو تنهایی میبره خونه خودشون،مادرشم ادمیه که دوس داره همه بهش وابسته بشن،بچه هاشو به خودش وابسته کرده،پسرش ۱۱سالشه اما شبا بغل مامانش میخوابه،دختر منم میخاد به خودش وابسته کنه،بعضی وقتا به زور از بغلم میبرش،تا وقتی بابام زنده بود نگران حالش بودم چون سرطان داشت،اما الان که دیگه بابام نیست هیچ نگرانی ندارم،فقط دخترمو میخام،اگه بگه دخترمو بهم میده میرمو پشتمم نگاه نمیکنم،تا الانم هزاران بار فقط بخاطر دخترم برگشتم،چون میگه ازم میگیرش و میگه به شرطی طلاقت میدم که مهریه ات رو ببخشی و دخترمو هم بزارم پیشش،اینم بگم که بیکاره و یکسره تو خونس،چند بار رفت برای کار کردن اما هرکدام یه ماه بیشتر نموند و بهانه اورد و اومد تو خونه دوباره،اینم بماند که بخاطر بیکاریش چقد منت از طرف خانوادش اومد روی سرم و چندین بار گفتن هرچی دارین از ما دارین،اینا مسائل کلی بودن و هزارتا جزئیات داره که هرکدومش منو شکسته،فقط وقتی خوبه که ازش درخواستی نداشته باشم،مثلا پول نخوام برای هرچیزی، دوست دارم جدا بشم ازش دیگه خسته شدم،دیگه دوسش ندارم، الان که حرف ارثیه بابام اومده وسط کلی اخلاقش عوض شده ،تقریبا دو تومن ارث بهم میرسه،اما دوست ندارم کاری براش بکنم،دوست ندارم شغلی براش راه بندازم چون لیاقتشو نداره،کلی اخلاق خانوادش باهام عوض شده،پدرش که دوسال بود لال بود و باهام حرف نمیزد الان یکسره بگو بخند داره،حتی جواب سلاممو نمیداد،خیر سرشون مذهبی بودن،من ۲۳ سالم بود ازدواج کردم و الان ۲۷ سالمه ،با یه دختر سه ساله و یه چهار ماهه تو دلم،و هرروز بخاطر طفل معصومی که تو شکممه حرص میخورم که بیچاره میخاد کجا بیاد😞،من کسی رو ندارم که بخوام با اطمینان کامل براش حرف بزنم و چیزی از توش در نیاره و بیطرف نباشه،شوهرم پسرخالمه،برای همین اومدم اینجا درد و دل کنم و با شماها حرف بزنم،خیلی دلم پره،ببخشید اگه زیاد بود
جدا شو اصلا ازت پولی نگیره ی خونه تو تهران بخر به اسم خودت ی مقدار هم بذار بانک بشع پس انداز به کسی نگو... دیدی خیلی اذیتت میکنه ازش جدا شو از ارث به هیچ وجه بش چیزی نده
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
عزیزم تحت هیچ شرایطی ارثیه ات رو بهش نده باهاش یه خونه بخر کرایه بده تا همیشه پول داشته باشی.اگر به هر نحوی کاری راه بندازی یا بهش بدی دیگه هیچ پشتوانه ای نداری.ان شاالله خدا به دلت ارامش بده
بیچاره بچه ها فقط این وسط با اشتباه پدر و مادرها میسوزن
من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا بهم سر بزن حتما https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
سلام عزیزم من وکیل هستم این شماره تماسم بهت مشاوره رایگانمیدم تا دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم که بتونی از اینمرد جدا بشی خدای تو هم بزرگه من در خدمتم ۰۹۳۵۶۴۳۴۳۳۵ تو واتساپ هم میتونی پیام بدی
گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
طلاق بگیر این مرد پولاتم میگیره با خانوادش میخوره بی پول میمونی .چطور تونسی با جنین مروی زندگی کنی مردی که کار نکنه غیرت نداری عزتی هم نداره عزتیم برای تو نمیزاره .به هیج وقت پولتو بهش نده که بیچاره ای یه خونه به نام خودت بخر .اگه دخترتم گرفت که میدونم چقد سخته بزار بگیره شک نکن خانوادش خرجی بهش نمیدن بعد یه مدت بهت پسش میدن .پس از حالا به فکر اینده خودتو بچت باش .اگه پول بهش بدی که زندگیت خوب بشه اشتباه فکر میکنی شوهرت بیغیرته بیعار .فقط یه ملک به تام خودت برای خودت بگیر .سقف که داشته باشی عزت داری
مخالف سقطم ولي كاش توان سقط داشتي واقعا تو اين مدل زندگي ، بچت دوم اشتباهه من هم از شوهرم خي ...
اوووه تا بچه بزرگ شه که خیلی طول میکشه عمر آدم میره اگه واقعا تصمیمت جداییه زودتر اقدام کن
فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا به حق محمد وآل محمد (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)
اوووه تا بچه بزرگ شه که خیلی طول میکشه عمر آدم میره اگه واقعا تصمیمت جداییه زودتر اقدام کن
بچه رو بهم نميده
چاره اي ندارم
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800