2777
2789
عنوان

شوهرمو نمیخام

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 49 پست

دختر ت حداقل تا ۷سالگی پیش توعه 

و بعدشم خودش تصمیم میگیره 

بچه تو شکمتم همینطور

مهرتو بزار اجرا خونه رو هم ترک کن 

ارثی هم ک بهت میرسه ی خونه اجاره کن بقیشم سرمایه کن 

مهریتم بگیر

زندگی اجباری تا کی

چندسال دیگ میگی ارثیه هم خرج شوهرم کردم ....

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تحت هیچ شرایطی ارثیه ات رو بهش نده باهاش یه خونه بخر کرایه بده تا همیشه پول داشته باشی.اگر به هر نحوی کاری راه بندازی یا بهش بدی دیگه هیچ پشتوانه ای نداری.ان شاالله خدا به دلت ارامش بده

بیچاره بچه ها فقط این وسط با اشتباه پدر و مادرها میسوزن

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

تو دیگه 2تا بچه داری فقط متعلق ب خودت نیستی...همت کن زندگیتو بساز..طلاق اخرین راهه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

عزیزم خیلی متاسف شدم به خاطرشرایطی که داری 

اگه پولت درحدی هست که بتونی مغازه یاخونه ای بخری حتمابه اسم خودت بخراینجوری میدی اجاره دیگه دستت روجلوش درازنمیکنی هرچندکه بااین اوضاعی که گفتی حتماشوهرت دیگه نمیره کارو وازت پول توجیبی میخواد

سلام عزیزم من وکیل هستم این شماره تماسم بهت مشاوره رایگان‌میدم تا دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم که بتونی از این‌مرد جدا بشی خدای تو هم بزرگه من در خدمتم ۰۹۳۵۶۴۳۴۳۳۵ تو واتساپ هم میتونی پیام بدی

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

طلاق بگیر این مرد پولاتم میگیره با خانوادش میخوره بی پول میمونی .چطور تونسی با جنین مروی زندگی کنی مردی که کار نکنه غیرت نداری عزتی هم نداره عزتیم برای تو نمیزاره .به هیج وقت پولتو بهش نده که بیچاره ای یه خونه به نام خودت بخر .اگه دخترتم گرفت که میدونم چقد سخته بزار بگیره شک نکن خانوادش خرجی بهش نمیدن بعد یه مدت بهت پسش میدن .پس از حالا به فکر اینده خودتو بچت باش .اگه پول بهش بدی که زندگیت خوب بشه اشتباه فکر میکنی شوهرت بیغیرته بیعار .فقط یه ملک به تام خودت برای خودت بگیر .سقف که داشته باشی عزت داری 

توکه دیدی زن گرفته وطلاق داده چرا خودتو توچاه انداختی خودت هیچ خانوادت نباید میزاشتن

تقصیر خودم بود،مادرم بنده خدا بهم گفت ولی اون موقع کور بدم،فک میکردم من میتونم درستش کنم،من باهاش خوشبخت میشم😔

مخالف سقطم ولي كاش توان سقط داشتي واقعا تو اين مدل زندگي ، بچت دوم اشتباهه من هم از شوهرم خي ...

اوووه تا بچه بزرگ شه که خیلی طول میکشه عمر آدم میره اگه واقعا تصمیمت جداییه زودتر اقدام کن

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

اوووه تا بچه بزرگ شه که خیلی طول میکشه عمر آدم میره اگه واقعا تصمیمت جداییه زودتر اقدام کن

بچه رو بهم نميده

چاره اي ندارم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
مشاوره رفتین ؟؟ مادر که همسرت خواهر زاده اش هست تا باحال با خاله آن حرف نزده تا با پسرش حرف بزنه

چرا یبار دستشو گذاشت رو سرش مادرم و بهش گفت تورو بجون من دیگه دست رو دخترم بلند نکن اما...