نامزدم ازم میخواد تو رابطه یه حرفایی بزنم که توتنهایی هم خجالت میشکم اون حرفارو به زبون بیارم چیکارکنم خیلی خجالت میکشم اونم میگه تا اینطوری نکنی خوب ارضا نمیشم به فیلم پناه میبره یه مشکلمم اینه که چون توفیلما بعضی حرفازو شنیده ما زبونمون ترکیه نمیتونم اون حرفارو به ترکی بگم فارسی هم خزمیشه بگم
بنظرم اشتباه بزرگتون اینه میزارید مردتون این جور فیلمارو ببینع...واقعا ب مشکل میخوری چون خیلیییییی رو ذهنش تاثیر میزاره ...الان در حد حرفه دو روز دگ تیپ قیافه هیکل رنگ پوست ..پوزیشن...همه چیزو میخواد ک در حد اونا براش انجام بدی..توقعش میره بالا و اگر نتونی سمت یکی دگ جذب میشه..باید هرچی هستی همینجوری بخوادت
چجوری جلوشو بگیرم پیشه من نمیبینه که بعدا هم که اثارش که روگوشیش مونده رو به روش میارم خودشو میزنه ب ...
من اولین بار شوهرم خودش گفت بیا باهم ببینیم خیلیا حس خوب بهشون میداد ولی من خیلی حس بدی داشتم و از قبل حرف دکترا تو ذهنم بود ک تاثیر بد میزاره بهش گفتم نمیخوام دگ نگاه کنیم گفت باشه بعد ی مدت دوباره دیدم تو گوشیش رفته نگاه کرده خیلی شاکی شدم و داد و بیداد کردم گفتم مگه کمبود داری ک به اینا رو اوردی ؟یک بار گفتم نبین نزار حسم بد شه من سرد میشم اینجوری چون واقعا خوشم نمیومد بدن اون زنارو ببینه یا تو ذهنش بخواد تصور کنه همش ..دگ بعد اون دعوا دید خوشم نمیاد نگاه نکرد