2777
2789
عنوان

حرفای خاک برسری

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اشتباه بزرگتون اینه میزارید مردتون این جور فیلمارو ببینع...واقعا ب مشکل میخوری چون خیلیییییی رو ذهنش تاثیر میزاره ...الان در حد حرفه دو روز دگ تیپ قیافه هیکل رنگ پوست ..پوزیشن...همه چیزو میخواد ک در حد اونا براش انجام بدی..توقعش میره بالا و اگر نتونی سمت یکی دگ جذب میشه..باید هرچی هستی همینجوری بخوادت

بنظرم اشتباه بزرگتون اینه میزارید مردتون این جور فیلمارو ببینع...واقعا ب مشکل میخوری چون خیلیییییی ر ...

چجوری جلوشو بگیرم پیشه من نمیبینه که بعدا هم که اثارش که روگوشیش مونده رو به روش میارم خودشو میزنه به اون راه

چجوری جلوشو بگیرم پیشه من نمیبینه که بعدا هم که اثارش که روگوشیش مونده رو به روش میارم خودشو میزنه ب ...

من اولین بار شوهرم خودش گفت بیا باهم ببینیم خیلیا حس خوب بهشون میداد ولی من خیلی حس بدی داشتم و از قبل حرف دکترا تو ذهنم بود ک تاثیر بد میزاره بهش گفتم نمیخوام دگ نگاه کنیم گفت باشه بعد ی مدت دوباره دیدم تو گوشیش رفته نگاه کرده خیلی شاکی شدم و داد و بیداد کردم گفتم مگه کمبود داری ک به اینا رو اوردی ؟یک بار گفتم نبین نزار حسم بد شه من سرد میشم اینجوری چون واقعا خوشم نمیومد بدن اون زنارو ببینه یا تو ذهنش بخواد تصور کنه همش ..دگ بعد اون دعوا دید خوشم نمیاد نگاه نکرد