2777
2789
عنوان

کسی میدونه بورس چی قراره بشه 😦😦😦

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 33 پست
ای بابا‌  نمیشه‌ که کاری کرد باید صبر کرد تا برگرده بلاخره بر میگرده  باز جای شکرش هست ت ...

بورس جهانی اگر سوادشو داشته باشی عالیه این بورس کوفتی هم تو سود بود تا ما اومدیم رفت تو ضرر 

می آید هر آنچه باید 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بورس برای یه پول مازاد خوبه پولی که هیچ کاریش نتونی بکنی هیچ چیزی نشه باهاش خرید گذاشتید بانک بمونه . اینجا هست که بورس میشه یه گزینه . ولی بازم نه بدون مطالعه و دانش باید بلد باشید باید دنبالش رفته باشید . از طرفی بازار بورس مثل هر بازار مالی دیگه ۳ چهار سال تاخت الان دیگه وقت استراحتشه . دخالت دولت در بازار هم عامل دیگه ای شد که الان به این سر در گمی برسه . دیگه توی این بازار منتظر سودای فضایی نباشید چون هنوز هم چالش های زیادی سر راهشه مثل انتخابات سال اینده . دیگه یا باید نوسان گیری بلد باشید . یا به جایی وصل باشید سهم رانتی بخرید یا هر چی که الان دارید رو بیخیالش بشید اقلا تا یکسال دیگه دوباره بیاید سراغش . الان دیگه بورس پر اما و اگره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بورس جهانی اگر سوادشو داشته باشی عالیه این بورس کوفتی هم تو سود بود تا ما اومدیم رفت تو ضرر 

نه بابا خوب نیست‌ موجودی رو ۰ میکنه اون 

باز ایران ۰ نمیشه برمیگرده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
🙈🙈 پسر هستم ۲۵ سالمه عههه... سایت عمومیه

🤪🤪🤪🤐🤐🤐🤐🤐وای 

نمیدونستم

😂😂😂ببخشید 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
🙈🙈 پسر هستم عههه... سایت عمومیه

پاک کن برادر پستت رو