2777
2789
عنوان

اگه‌شوهرتون اینطوری بود ...شما چطوری تیپ میزدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا باشگاه تاثیر داره رو هیکل؟

آره خیلی باید ی مربی باشه که برنامه درست حسابی بده 

اون برنامه شو از شوهرم میگیره ولی ی سری از اینترنت گرفته بود البته دوستش بود ولی پیج داشت اصلا تغییر نکرد شوهرم گفت هیچی حالیش نیست بعد که با برنامه اون کار کرد دوماهه بهتر شد

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
به اونا چه ربطی داره اخه زنای فضول..‌اه بدم اومد...

خیلی بیشعورن میرن پایین ساختمون میشینن هرمردی میاد نگاش میکنن پشت سرش حرف میزنن شوهرمن راه میره تند تند میرن باهاش حرف میزنن از پایین منتظر میشینن تا شوهرم میره بیرون همشون نکاش میکنن یکیش انقد احساس صمیمیت کرده بود هی میرفته به شوهرم سلام میده که همسابه های دیگه فکرای ناجور کرده بوددن گفته بودن به شوهرم نکنه باهم در ارتباطین؟🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴خدایا دعاکنید برم یه جای خیلی خوب از دست این همسایه های فضول و بیخود راحت شم..

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
۲۰

خوب عزیزم ۲۰ سال سنیه که چهره پسرها هنوز به اون پختگی و جاافتادگی نرسیده . همسر منم همین بود . ما ۲۱ بودیم با هم‌نامزد کردیم . الان که چند سال گذشته همسرم انگار ۳۰ سالشه 

به نظرم بهش بگو ریش مرتب بذاره . کم‌کم چشمت عادت میکنه به چهره جدیدش . بیخیال حرف مردمم باش. همسرت یا شما بهترینم که باشید باز یه ایرادی پیدا میکنن 

میشه برای حل مشکل شوهرم یه صلوات بفرستید .