2777
2789
عنوان

انواع غذا با سیب زمینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 48 پست

من یه سیب زمیینی کبابی در فر دست میکنم 

سیب زمینی خلال درشت میکنم. با نمک ادویه و یک قاشق روغن (نباتی) ماساژش میدم. بعد میزارم تو فر .5 تا 10 دقیقه رو 180 درجه. و بعد گریل روشن میکنم هر 5 دقه یه هم میزنم. حدود 15 تا 20 دقه طول میکشه. واقعا قیافش شبیه سرخ کردست. من از گریل ماکروفر استفاده میکنم چون یکدست به همه جاش میرسه. اگه داخل فر میزارین بهتره زمانو زیاد کنید فاصله ظرف تا حرارتو کم. که نسوزه

ماهرخ هستم 

كُبه


مواد لازم

اندازه های من چشمی هست واسه همین مقدار مواد رو نمینویسم 


برنج ایرانی به صورت کته پخته شود

گوشت چرخ کرده بدون چربی مقداری

پیاز یک عدد درشت

سیب زمینی پخته شده دو عدد کوچک

نمک و زردچوبه

پودر سوخاری

روغن برای سرخ کردن 

طرز تهیه


ابتدا برنج رو به صورت کته بپزین بعد بذارین دم بکشه و بعد از دم کشیدن اجازه بدین کمی از گرما بیوفده سپس با چرخ گوشت چرخ کنید

سیب زمینی رو آبپز کنید بعد رنده کنید و به برنج اضافه کنید

نمک و زردچوبه و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه هم به مواد اضافه کنید

گوشت چرخ کرده رو با پیاز تف بدین و روغن اضافیشو جدا کنید

حالا مخلوط برنج و سیب زمینی رو با دستتون خمیر مانند کنید و به اندازه کف دست باز کنید و لای مواد کمی گوشت چرخ کرده بذارید و به شکل هویج حالت بدین بعد داخل پودر سوخاری بغلتونین و در روغن داغ سرخ کنید

بعداز سرخ شدن روی دستمال تمیز بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه،بعد با جعفری تزیین کرده نوش جان کنید

کُبه ی غذای عربیِ.امیدوارم بپزید و از خوردنش لذت ببرید

ماهرخ هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

*پیتزا سیب زمینی و پنیر

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزای سیب زمینی و پنیر :

آب ولرم : سه چهارم پیمانه

شیر ولرم : یک چهارم پیمانه

خمیرمایه : 2 قاشق غذاخوری

آرد : 3 پیمانه

نمک : یک قاشق مرباخوری


مواد لازم برای تهیه مواد داخل پیتزای سیب زمینی پنیر :

پنیر مازورلا رنده شده : یک و نیم پیمانه

سیب زمینی نازک ورقه شده : 2 عدد متوسط

سیر رنده شده : 2 حبه

روغن زیتون : کمی

شاهی : کمی

سرکه یا آب لیمو : یک قاشق غذاخوری

نمک : به اندازه کافی


طرز تهیه پیتزای سیب زمینی و پنیر :

برای تهیه خمیر به آب و شیر خمیرمایه اضافه کنید و بگذارید کمی بماند.

پس از به عمل آمدن خمیر، مخلوطی از نمک و آرد را به آن اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در کاسه ای که کمی چرب است، قرار دهید. سپس یک حوله تمیز روی آن بکشید و بگذارید در مکان گرم به مدت 40 دقیقه بماند تا خمیر ور بیاید. سپس خمیر را به 2 قسمت تقسیم و باز کنید و روی سینی فر قرار دهید.

روی هر خمیر، پنیر، سیب زمینی، سیر و نمک بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر که از قبل روی دمای 225 درجه سانتی گراد تنظیم شده است قرار دهید.

پس از خارج کردن پیتزا از فر، با برس آغشته به آبلیمو و روغن روی آن بکشید و با کمی شاهی آن را تزیین و سرو کنید.

ماهرخ هستم 

مواد لازم برای سیب زمینی کبابی با سس قارچ :

سیب زمینی کوچک : یک کیلوگرم 

روغن : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به اندازه کافی

مواد لازم برای سس :

پیاز کوچک خرد شده : یک عدد

کره : دو قاشق غذا خوری

قارچ خرد شده : 200 گرم

سیر خرد شده : 2 حبه

آویشن  خشک : یک قاشق چایخوری

آب مرغ : نصف پیمانه

خامه : نصف پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده : نصف پیمانه

سیب زمینی را  در روغن، نمک و فلفل،  بغلتانید، سپس روی سینی فرحاوی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. 

طرز تهیه سس:

کره را ذوب کرده ، پیاز و قارچ را اضافه کنید.

حدود 10 دقیقه تفت دهید  تا آب قارچ تبخیر شود.

سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.

آب مرغ را اضافه کنید.

در این مرحله خامه رااضافه کنید و مواد را  به جوش بیاورید تا غلیظ شود.

4 دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز پنیر را نیز اضافه کنید.

در صورت نیاز  نمک و فلفل را  به سیب زمینی کباب شده اضافه و سپس سرو کنید.

ماهرخ هستم 

طرز تهیه سیب زمینی سرکه ای :


سیب زمینی : یک کیلوگرم 

نمک : یک قاشق غذا خوری

سرکه سفید : یک پیمانه

آب : به اندازه کافی

روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

پیازچه خرد شده برای تزیین : به اندازه‌ کافی


سیب زمینی، نمک و سرکه را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه کافی آب بریزید تا روی آن را بگیرد و آن را به جوش بیاورید تا کمی نرم شود.

سیب زمینی  را آب کشی کنید

فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

سیب زمینی رابه دلخواه برش بزنید و با روغن زیتون آغشته  و در سینی پهن کنید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید.

سپس فر را خاموش و گریل را روشن کنید و بگذارید سیب زمینی کمی برشته شود

سیب زمینی را با کمی نمک مزه دار  و با پیازچه خرد شده تزیین کنید.

ماهرخ هستم 

طرز تهیه سیب زمینی با سس گرمولاتا :


۱ کیلوگرم سیب زمینی برش داده شده

۱/۴ پیمانه روغن زیتون

۲ قاشق چایخوری نمک 


مواد لازم برای تهیه سس گرمولاتا:


۳/۴ پیمانه جعفری خرد شده

۱/۴ یپمانه نعناع خرد شده

۴ حبه سیر خرد شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق غذا خوری لیموآب نصف لیمو

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز

سیب زمینی ها را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل ظرف آب قرار بده، سپس آن‌ها را داخل قابله ای پر از آب جوش به مدت ۵ دقیقه بپز. سیب زمینی‌ها را آبکشی کرده و آن ها را در ظرفی بزرگ کاملا به روغن و نمک آغشته کن. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشان و تمام سیب زمینی ها را بر روی سینی پخش کن. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کن، سینی فر را در طبقه وسط قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه بپز تا کمی قهوه ای رنگ شوند. تمام مواد لازم برای تهیه سس گرمولاتا را در ظرفی کاملا مخلوط کرده و آن را همراه با سیب زمینی ها سرو کرده

ماهرخ هستم 

این شیوه طبخ سیب زمینی رو هم هم امتحان کنید. خوشمزه هس.

چند تا سیب زمینی بزرگ رو پوست بگیرید و بشویید. بعد روش چند تا شیار ایجاد کنید و توی اون شیارهارو کمی خالی کنید . بعد داخلش نمک و فلفل بپاشید (فلفل فراوون). دورتادور سیب زمینی رو هم همین طور. نمک بزنید. بعد بذارینشون داخل فویل هایی رو که از قبل کمی چرب کرده بودین و فویل هارو ببندین. حالا یه قابلمه بردارین، قابلمه ای که به دردتون نمیخوره و میخواستین بندازین دور !!!!

توش رو پر از نمک کنین طوری که کامل پوشیده از نمک بشه. حالا این فویل هارو و بذارین توش و در قابلمه رو بذارین روی شعله خیلی خیلی کم واسه خودش پخته شه. بعد از یک ساعت فویل هارو باز کنین و روی سیب زمینی هارو کمی کره بمالید و دوباره فویل هارو ببندین و بذارین این بار 10 دقیقه بمونه و بعد آماده خوردن هست. 

ماهرخ هستم 

فری تاتا (کوکوی رنگی)

مواد لازم برای 4 نفر:روغن: یک دوم پیمانه/پیازچه ی کامل و خرد شده: 1 پیمانه/فلفل دلمه ای رنگی نیم پز شده: جمعاً یک پیمانه/هویج نیم پز و خرد شده: یک دوم پیمانه/نخود فرنگی پخته شده: یک دوم پیمانه/لوبیای سبز نازک، پخته و خرد شده: یک دوم پیمانه/سیب زمینی پخته و خرد شده: 1 پیمانه/گشنیز و ریحان خرد شده: یک دوم پیمانه/مرغ پخته و خرد شده: یک و نیم پیمانه/آرد: یک قاشق غذا خوری/نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز: به دلخواه/تخم مرغ درشت: 5 عدد


طرز تهیه اش پست بعدی جا نمیشه

ماهرخ هستم 
فری تاتا (کوکوی رنگی) مواد لازم برای 4 نفر: روغن: یک دوم پیمانه/ پیازچه ی کامل و خرد شده: 1 پیم ...


طرز تهیه:ابتدا در ماهی تابه ای نیمی از روغن را بریزید و روی حرارت بگذارید. پس از گرم شدن به ترتیب پیازچه ها را تفت دهید، پس از اینکه کمی نرم شد، به ترتیب فلفل دلمه ای رنگی و هویج و نخود سبز و لوبیا سبز و سیب زمینی و گشنیز و ریحان خرد شده را اضافه کنید و پس از ریختن هر کدام، مواد داخل ماهی تابه را مخلوط کنید و تفت دهید.در آخر، مرغ پخته را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله یک قاشق آرد، نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز را نیز به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید تاکمی سرد شود. تخم مرغ ها را جداگانه در کاسه ای بشکنید و خوب بزنید. مواد پخته و تفت داده شده را داخل تخم مرغ ها بریزید و حدود 3 دقیقه مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها کف کند.ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید و باقیمانده ی روغن را در آن بریزید تا کاملاً داغ شود.سپس مخلوط سبزیجات و تخم مرغ را در روغن بریزید و روی آن را صاف کنید.پس از 5 دقیقه، حرارت زیر تابه را کم کنید و در ظرف را دم کنی بگذارید و به اصطلاح کوکو را دم کنید.پس از آنکه مطمئن شدید یک طرف کوکو سرخ شده، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.نکته:1- معمولاً کوکو ها را در ظرف گرد می پزند و به صورت مثلث می برند، ولی بهتر است فری تاتا یا به عبارتی کوکوی رنگی را برای تنوع در ظرف مستطیل یا مربع بپزید و آن را به قطعات منظم برش دهید تا شکل متفاوت و متنوع تری داشته باشد.2- برش های فری تاتا هر چه قطور تر باشد زیباتر است و چون همه ی مواد داخل آن قبلاً پخته شده است، نباید نگران خام ماندن مواد میان کوکو بود.

ماهرخ هستم 

 سیب زمینی رو سرخ کنین بعدش ی ظرف مخصوص فر بزارین ی لایه پنیر بریزین بعدش ی لایه سیب زمینی و ی لایه مرغ آب پز شده و اگه دوست داشتین فلفل دلمه و قارچ بعدش دوباره سیب زمینی بریزید روش و پنیر

ماهرخ هستم 

#پای_سیب_زمینی

سیب زمینی : 5 عدد منوسط

تخم مرغ : 4 عدد

زرده و سفیده تخم مرغ : یک عدد

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

جعفری : یک دسته ساطوری شده

فلفل دلمه ای ترجیحا قرمز : یک عدد

گوجه فرنگی : 4 عدد

پیاز : یک عدد

رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه و فلفل سفید : به میزان لازم

آویشن

روغن زیتون ترجیحا با سیر و فلفل مزه دار شده : کمی

آرد : 4 قاشق غذاخوری


طرز_تهییه# پست# بعدی#  

ماهرخ هستم 
#پای_سیب_زمینی سیب زمینی : 5 عدد منوسط تخم مرغ : 4 عدد زرده و سفیده تخم مرغ : یک عدد گو ...


در ابتدا سیب زمینی رو میپزیم و پوره میکنیم و تا کاملا له بشه بعد تخم مرغ و آرد و نمک و فلفل سفید رو اضافه میکنیم و هم میزینیم تا کاملا مخلوط بشه.در یک ماهی تابه پیاز رو عسلی میکنیم و بعد گوشت رو در پیاز یه تفت میدیم و بعد گوجه فرنگی رو با غذاساز کاملا له میکنیم و داخل گوشت میریزیم و میزاریم تا با گوشت به روغن بیافته بعد رب رو اضافه میکنیم و یه تفت میدیم و بعد جعفری ساطوری و فلفل خرد شده رو اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و آویشن میزنیم و از رو حرارت برمیداریم.فر رو از یک ربع قبل با حرارت 185 درجه سانتی گراد گرم میکنیم.یک عدد سفیده تخم مرغ رو با موادمون که سرد شده مخلوط میکنیم.یک قالب تفلون و با کره و روغن زیتون چرب میکنیم و یک لایه از سیب زمینی رو میریزیم و موادمون رو روش میریزیم و با یک لایه سیب زمینی دیگه روش رو میپوشونیم و روش رو صاف میکنیم و زرده زده شده رو با قلمو روش میکشیم و داخل فر میزاریم.بعد از 45 دقیق این غذا آمادست.برای در اوردن از قالب حتما بزارید خنک بشه برای اینکه زودتر خنک بشه میتونید قالب رو برای چند دقیق داخل یک کاسه آب سرد قرار بدید و دور قالب رو با چاقو جدا کنید و بعد برگردونید داخل ظرف.

ماهرخ هستم 

توپک سیب زمینی

سه یا ۴ تا سیب زمینی رو ابپز کنید. بذارید خنک بشه و پوست بکنید و رنده کنید.

۲یا۳ عدد زرده تخم مرغ + نصف پیمانه ارد سوخاری + نمک ( خیلی کم چون ارد سوخاری های بسته بندی و پنیر پیتزا نمک دارن) و فلفل و زرد چوبه و هر ادویه دیگه که دوست دارید و به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید.

از مواد به اندازه یک گردو برداشته و وسطشو پنیر پیتزا بذارید . حالا توپک ها رو در سفیدخ تخم مرغ و ارد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

ماهرخ هستم 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز