2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرت تو لاک خودت باشه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

وا طرف عکس نزاره پروفایلش ک شما ناراحت نشی ؟ هرچی هست ب خودش مربوطه ..ب عکس پروفایل مردمم دخالت میکنید شما ..خدا ب داد اطرافیانتون برسه چی میکشن از دست شما

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چرادلت سوخت خیلی آتیش پارست خانمه هم

همین که شوهرش عاشق یکی دیگس 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

من عکس پروفایل واتس اپم با اینستا گرامم من و همسرم و دخترم هستیم خیلی وقته 

دلیه این عکس هیچ دلیل خاصی نداره به نظرم شما سخت میگیرید! 

تاریخ 99.9.9 خدا رو شکر که به آرزوهام رسیدم ❤️
چرادلت سوخت خیلی آتیش پارست خانمه هم

😄ولی خوشم میاد ازش . یکی از دلایلی که عکس دو نفره شو گذاشته خود شمایی شک‌ندارم😄

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
عكس دونفره چه مزاحمتي براي ما داره خوب بزارن تقريبا نصف كانتكتهاي متاهل گوشي ام عكس پروفايلشون دو نف ...

منم نود درصد دو نفره میزارم و رابطمون هم خوبه ولی ترسیدم نکنه اقوام هم از این فکرهای استارتر بکنن؟؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️