2777
2789
عنوان

کودک 20 ماهه

749 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. پسرم 20 ماهشه فقط چند تا کلمه میگه. که اونا هم وقتی میگم بگو تکرار میکنه.میخواستم ببینم بچه های شما چه تعداد کلمه میگن؟ و کلا بچه 20 ماهه باید چه توانایی هایی داشته باشه

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه دیگه چه انتظاری داری ازش

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

یعنی تقریبا ۱ سال و نیم هنوز برای حرف زدن دیر نیست عر بچه ای مدل خودشو داره مقایسه نکن ولی باهاش هرچقدر بیشتر حرف بزنی زودتر به حرف میاد

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
منم دخترم ۲۰ماهشه و نگران این موضوعم

عزیزم دختر شما چندتا کلمه میگه؟ کلماتو به جا استفاده میکنه؟ 

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
پسر من دو هفته دیکه 2 سالش میشه تقریبا 27،8 کلمه می که 

پسر منم میگه یه سری کلماتو. فکر کنم ده تا بگه اما فقط وقتی میگیم بگو میگه. مثلا آب و آبمیوه رو به جا میگه یا مثلا بده رو. اما مثلا صدامون نمیزنه بابا و مامان با اینکه بلده

بچه ها با هم‌متفاوتن...خصوصا دختر باپسر... دختر من وارد ۱۶ماهگی شده شاید حدود ۲۰ تا کلمه رو بگه ولی ...

عزیزم دخترتون کلماتو به جا استفاده میکنه یا وقتی میگید مثلا فلان کلمه رو بگو فقط تکرار میکنه؟ 

عزیزم دخترتون کلماتو به جا استفاده میکنه یا وقتی میگید مثلا فلان کلمه رو بگو فقط تکرار میکنه؟ 

بجا استفاده میکنه.مثلا صدای آب بیاد اگه از تو اشپزخونه باشه میگه آب اگه از حمام باشه میگه حموم.از دستشویی باشه یا میگه جیش یا پی پی...تفاوت ها رو میفهمه

عمشو قشنگ میگه عمه ولی پدربزرگارو فقط میگه آقا...

زیتون بخاد میگه زی تو ولی میفهمم همون زیتونه و خیلی چیزای دیگه...

[QUOTE=171397748]بجا استفاده میکنه.مثلا صدای آب بیاد اگه از تو اشپزخونه باشه میگه آب اگه از حمام باشه میگه حموم.از دس ...[/QUOTEمن بچه م معنی حرفا رو میفهمه اما همش با اشاره کارشو پیش میبره نمیدونم چرا

[QUOTE=171397748]بجا استفاده میکنه.مثلا صدای آب بیاد اگه از تو اشپزخونه باشه میگه آب اگه از حمام باش ...

دوست منم پسرش ۱۸ماهه بود ولی میگفت تا بتونه با اشاره کاراشو پیش ببره از کلمه استفاده نمیکنه. دخترها یکم زودتر کاراشون انجام میدن.

نگران نباش

همینکه میفهمه و بلده بگه ولی نمیگه یعنی خستس ....میفهمی خسته!(شوخی کردم بخندی.نگرانش نباش)