2777
2789
شما برا چی میخواین میگن روغنش جامده باید گرما بدی تا ذوب بشه من یه قوطی گرفتم مایعه ینی اصل نیست؟

تو دمای محیط مایعس تو هوای سرد جامد

راستی سفید کننده دندون هم هس بزار تو یخچال هفته ای ۳ یار مسواکتو بکش بهش بعد بزن به دندونات 

ابرسان و شفاف کننده پوسته من هفته ای ۲ بار میزنم به صورتم چون خیلی گرمه بیشتر بزنم جوش میزنم مو رو ...

مرسی گلم

من خوراکی میخوام به خاطر همین میگم اصل باشه

روغن بادوم شیرین هم میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما برا چی میخواین میگن روغنش جامده باید گرما بدی تا ذوب بشه من یه قوطی گرفتم مایعه ینی اصل نیست؟

منم ابروهام میریزه و بنظرم خوردنش هم خوب باشه

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
از کجا فهمیدی اصله؟

حک شده بود گف قوطی تولید و انقضاش

و زده بود ساخت تایلند اگه اشتباه نکنم! (یادم رفته چون ریختم تو شیشه انداختم دور )

مثل روغن مایع روون بود، همین که گذاشتم یخچال سریع بست

سفت سفته، باید بذاری بیرون یکم گرم شه که بتونی ازش برداری! باز گرم میشه شفاف میشه مثل اولش

بوی نارگیل سوخته میده

برچسب شبنم هم داشت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بعد هرچقد بخوای بهت میدن من یه قوطی کوچیک لازممه یا باید اندازه یه نارگیل کامل بگیرم

نه عزیزم هرچقدر بخوای بهت میدن من هم اندازه یه قوطی گرفتم

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙