2777
2789
افرادی که زنا کار هستن باید تنبیه بشن، برای ازدواج مناسب نیستن خیلی ها میگن طرف چون مجرده فلان رفت ...

مرد زناکار جز با زن زناکار یا مشرک ازدواج نمی‏کند، و زن زناکار را جز مرد زناکار یا مشرک به ازدواج خود در نمی‏آورد

به نظرم اینجور که گفته شده هیچ زن غیر زناکاری با مردی که قبلا زنا کرده ازدواج نمیکنه و برعکس، در طول تاریخ. واقعا شما فکر می کنید این حرف درست در اومده؟ کسی نبوده تو جامعه که زنا نکرده باشه و با کسی ازدواج کرده باشه که قبلا زنا کرده باشه؟ 

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
مرد زناکار جز با زن زناکار یا مشرک ازدواج نمی‏کند، و زن زناکار را جز مرد زناکار یا مشرک به ازدواج خو ...

گه منظورش این نیست

خیلی ها هستن از خودشون پاک تر نیست ازدواجشون بد شده

اطلاع نداشتن از بدخصلتی طرف

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گه منظورش این نیست خیلی ها هستن از خودشون پاک تر نیست ازدواجشون بد شده اطلاع نداشتن از بدخصلتی طرف

بازم اشتباه تایپی😁

اولین کلمه "نه" 😁😁😁

گه منظورش این نیست خیلی ها هستن از خودشون پاک تر نیست ازدواجشون بد شده اطلاع نداشتن از بدخصلتی طرف

منم همینو میگم خیلی ها اطلاع نداشتن و تضمینی نیست که مثلا اگر من زنا نکردم با کسی ازدواج کنم که اونم همین شرایطو داشته باشه، یا برعکس

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
منم همینو میگم خیلی ها اطلاع نداشتن و تضمینی نیست که مثلا اگر من زنا نکردم با کسی ازدواج کنم که اونم ...

دقیقا همینطوره👌