2777
2789
عنوان

تو را خدا بیاین کمکم کنید دارم جون میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ذات خراب را نمیشه درست کرد ثمره چت همینه دیگه خیانت مزشو بچشید نوش جانتون

شما همون نبودی که داشتی درافشانی میکردی و به اسم اسلام چیزایی که اسلام اصلا تایید نکرده رو به خورد مردم میدادی؟از کسی پول میگیری این حرفا رو بزنی؟

الانم میگی ثمره چت همینه؟ببخشید الان خودت داری چیکار میکنی فکر کردی؟از کجا میدونی من خانومم و داری با همجنس خودت صحبت میکنی؟تا نی نی یار رو در جریان قرار ندادم لطف کن بفهم چی میگی

واتساپ نمیشه دوتا اکانت فعال باشن 🥺من ی بار امتحان کردم از اون یکی دیگه میاد بیرون 

با لب تاب و گوشی میشه 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

ببین زمانی باید این کار رو کنی که گوشی شوهرت دست تو باشه

یه وات رو گوشی خودت نصب کن(از اول نصب کن)

به جای شماره خودت شماره واتساپی شوهرت که با زنه درارتباط هست رو وارد کن

یه کد میاد تو گوشی شوهرت اون کد رو برای خودت بزن و از گوشی شوهرت پیامک حاوی کد رو پاک کن

اینجوری تمام واتساپ شوهرت برای تو میاد

یعنی هر پیامی که بهش بدن

و به هیچ کس با شماره شوهرت پیام نده

کلا آنلاین نباش و وقتی شوهرت پیام ها رو باز کرد تو بازشون کن

چرا هنوز داری با همچین مردی زندگی میکنی من به شخصه از آدمایی که همش میگن طلاق بگیر بدم میاد، ولی خی ...

خیانت با زن متاهل😠

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

عزیزم اینطوری فقط داری خودتو شکنجه میدی.

اولا مرد ذاتش متاسفانه تنوع طلبِ در این شکی نیست ولی این ما زنها هستیم ک به هم خیانت میکنم، طرف میدونه همسرت متاهله و باز داره دور از جون هول بازی در میاره، حتما حتما با صبر و بدور از هیجان و استرس، با مشاوره حرف بزن تا حداقل عاقلانه و منطقی این قضیه رو پیگیری کنی فداتشم.

مطمعنی متاهله؟ آمارشو چطور در آوردی؟

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
ببین زمانی باید این کار رو کنی که گوشی شوهرت دست تو باشه یه وات رو گوشی خودت نصب کن(از اول نصب کن) ...

عزیزم رو تل جواب میده ولی وات ن.. اگه این نصب کنه از گوشی شوهرش پاک میشه 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

به نظرم برای نگه داشتن زندگیت میتونی هرکاری کنهآبروی اون کثافت ببری به نظرم کوتاه نیا من به شخصه روانی میشم نمیفهمم کی دوروبرمه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
آبرو ریزی کن زندگی اون زن خراب کن بعد برو خونه بابات اگه شوهرت لیاقت داشت میاد التماست میکنه وگرنه گ ...

میخوام اینکارو کنم ولی میگم شوهرشو که پیدا کنم چیزی نیست بدم دستش بگم ببین زنت اینجوریه باید یه چیزی باشه بهش نشون بدم 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
به نظرم برای نگه داشتن زندگیت میتونی هرکاری کنهآبروی اون کثافت ببری به نظرم کوتاه نیا من به شخصه روا ...

فقط نیاز به مدرک دارم وگرنه قصد دارم شوهرمو هم به فنا بدم 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷