2821
2789
عنوان

میتونه بره تجربی؟!؟!

477 بازدید | 63 پست

سلام دوستان

دختر خواهرم میخواد بره تجربی ولی از نمره هاش میترسه میخواستم کمکش کنم به نظرتون میتونه بره؟!

معدله هفتم هشتم و نهمش به ترتیب ۱۹.۲۱_۱۹.۵۴_۱۹.۶۰

علومش به ترتیب ۱۴_۲۰_۲۰

ریاضی به ترتیب۱۶_۱۷_۱۸

به نظرتون میتونه بره؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

اره

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جان؟😐

هیچی اشتباه خوتدم

بببن‌کنکور ربطی به معدل نداره

نمیگم بی تاثیره ولی خیلی از اینایی ک رتبه میارن معدل بالایی هم ندارن

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
هیچی اشتباه خوتدم بببن‌کنکور ربطی به معدل نداره نمیگم بی تاثیره ولی خیلی از اینایی ک رتبه میارن مع ...

نه کنکوری نیس میخواد بره دبیرستان

نه کنکوری نیس میخواد بره دبیرستان

خب دبیرستان بعدش کنکوره دیگ

مهم کنکوره دبیرستان ک سریع میگذره میره

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
اره بابا داغون ترین همکلاسیای منم تونستن برن تجربی این که نمره هاش خوبه

نه علومش تو هفتم که خوب نیس