2777
2789
عنوان

شوهرم میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4708 بازدید | 146 پست
نیازی نیس صحبت کنه مشاور اگه خبره باشه با تعاریف تو کار دستش میاد.میفهمه کی به کیه.بستری لازمه فک کن ...

باشه ممنون حتما میبرمش

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر بهش بگو درسته کسی پشتم رو نمیبینه ‌ولی خودت حالت بهم نمیخوره جای زخم رو کمر زنت باشه  ب ...

میگه من همینجوری دوست دارم هرجوریم باشیمیخامت زشت ترینم باشی میخامت خوشگلم باشی میخامت میگه ماله خودمی 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
خانما متفرق شید ایشون همه رو سرکار گذاشتن اخ که شماها چقدر ساده اید

وقتی میخوان یه چیزیو باور کنن نمیکنن ولی یه مسئله با این تابلویی رو باورتون شد

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
حتما می خواد بکشت😑دقیقا پشت کجا میگی؟

زیر سوت ین

ممنون ولی همه سرکاری دونستن شرمنده تاپیکو قفل میکنم