2777
2789
من پاپایا خوردم عالیه عالی

میشه بگی چند کیلو کم کردی؟ بی اشتها بودی یا متابولیسمو بالا میبرد؟ رژیمی چیزی هم در کنارش داشتی؟ قیمتش و اینکه هز کجا تهیه کردی🤕 ببخشیدا سوالام زیاد شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یدونه دارم متابولیسممو بالا میبره ۴۵۰ خوبه

اسمشو میگی نازگل؟ چند کیلو کم کردی؟ عوارص نداشت؟ من بدنم خیلی سفت و سخت مقابل لاغر شدن مقاومت میکنه دیوونم کردهههه

نه عزیزم اینطوریم نیست ...من خودم داروهامو به شرط ازمایش میدم به مشتری

میشه ی توضیحی بدی چطوریه ؟ضمانتت چطوریه ؟ هزینه ؟من چند وقت دیگه جشنمه باید ۷ کیلو اینا کم کنم

میشه ی توضیحی بدی چطوریه ؟ضمانتت چطوریه ؟ هزینه ؟من چند وقت دیگه جشنمه باید ۷ کیلو اینا کم کنم

درخواست بدید برای مشاوره لطفا

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

سلام دوستان بیشتر داروهای لاغری که کپسولی هستن دست سازه که تهران دست ساز تولید میشه که پودر زیره و امفتامین که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه رو مخلوط میکنن و داخل کپسول میریزن و میدن دست مشتری باعث بی خوابی واسترس واضطراب و تپش قلب ریزش مو و خشکی دهان وپرخاشگری و....میشه من مصرف کردم تا حد مرگ رفتم تا اینکه از همین تایپیک یه شماره ورداشتم یه قرص ژله ای المانی بهم میشنهاد داد که خوبیش این بود که ژلاتینی بود وامکان دستکاری نداشت یه بسته سفارش دادم و ۱۱کیلو کم کردم چند تاش مونده که که ۳روز یک عدد مصرف میکنم که وزنم برنگرده وخیلی راضیم واقعا شمارشم میزارم کسی خواست میتونه مشاوره بگیره. ازشون۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من الان مجدد ایزی اسلیم گرفتم برای هفته اول 5 کیلو وزنم کم شد 

برای 2 ماه دیگه باید وزنم کم کنم مراسم عقد برادرم باید حتما لاغر بشم 

الان از این سایت که جدید پیدا کردم این قرص خریدم 

خیلی قوی قرصش  وزنمزود اومد پایین 

09194367037 این شمارش