2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا شوهر منم همینه تاحالا دست روم بلند نکرده  ولی این تحدید که می‌گه آخرش تو یه کاری می ...

شوهر م منم زده مواظب باش عصبی بود سکوت کن ک عین من کتک نخوری 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 

من اگه خطایی کرده باشم یگم‌استرس میگیرم و گرن 😑نمیترسم ازش خودشم خوب میدونه 

من از بابام خیلی حساب میبرم 😶😶

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
شوهر م منم زده مواظب باش عصبی بود سکوت کن ک عین من کتک نخوری 

من دقیقا یه بار ۱۰ سال پیش روم دست بلند کرد بعد اون دیگه همیشه سکوت کردم تا بهم بی احترامی نشه چون اخلاقشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مگه چجوریه احلاقش یکم بگو ازش تا بگیم ترس داری یا احترام

میگه حرف باید حرف من باشه

باورت می‌شه من هرجا می‌رم باید بهش اطلاع بدم و اگه بگه نرو نباید برم اگه برم هم که دیگه توفان می‌شه

یا اگه بگه این لباسو نپوش من نباید بپوشم 

انگار خودم عقل ندارم

میگه تو بچه ای و هرچی من بگم درسته

بعد من اولا خیلی مقاومت می‌کردم 

ولی الان دیگه خسته شدم ترسو شدم

با کارایی که کرده زهر چشم گرفته ازم

به نام خداوند رنگین کمان...
اتفاقا من زبونم تا دختر بودم سه متر بود ولی همسرم کاری کرده که الان لالم 🥺

منم همین طور می‌ترسم جلدش زبون درازی کنم 

ولی تو جمع دوستام و اینا سعی می‌کنم همون ادم قبلی باشم

چندسالشه همسرت؟

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یکی دوبار صدامو بردم بالا بعد فکر کرد ازش نمیترسم. همیشه بحث میشد صداشو میبرد بالا بعد همه چیزو سخت ...

وااای من جرئت ندارم صدامو بالا ببرم می‌کشتم ولی خودش هرچی بخواد می‌‌تونه داد بزنه😒😟

قهر هم اصلا براش تعریف نشدست می‌گه اگه مت گشتمت هم حق نداری بی محلی کنی البته نمی‌گه اگه کشتمتا ولی خب کلا همین مدنظرشه