زندایی من چشاش تقریبا کجه چاق هم هس سیاهه اخلاقشم نگم برات آدمو از دور گاز میگیره ولی داییم باهاش ازدواج کرد فقط ب خاطر اینکه معلمه😐الانم دوتا بچه دارن یکیش چشاش کجه یکیشم سیاهه😐اخلاق هم ندارن ولی داییم میذارتش رو چشاش ینی برا محبوبیت لازمه معلم شیم؟😂
هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت
الان که دارن زندگی میکنن دیگه چه ربطی به شغلش داره
اخلاق تو زندگی ربطی به قیافه نداره
حتما شوهر داری اش خوبه
ربطی عه اخلاقش با شما هم نداره
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
دیگه تا 1 هفته تاپیک ها حول محور معلم ها و آقایون میچرخه 🙈🙈🙈
چرا
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
بتظر من همین که مؤدب باشین و ظاهر کسی رو مسخره نکنین کافیه
اخه یکی عاشق ظاهر نمیشه عاشق اخلاق میشه ولی انقدر به داییم بی احترامی میکنه که نمیدونم منبع عشقشون از کجا جاری میشه
هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت