2777
2789
عنوان

آقایون چرا به معلما تمایل بیشتری نشان میدهند؟!دلیلش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست

الان که دارن زندگی میکنن دیگه چه ربطی به شغلش داره

اخلاق تو زندگی ربطی به قیافه نداره

حتما شوهر داری اش خوبه 

ربطی عه اخلاقش با شما هم نداره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

کاری به معلمیش ندارم،اما اخلاقیات وشخصیت ونوع بیان خیلی مهمه تو جذب همسر چه دختر چه پسر 

اینکه از دیگران عیب و ایراد نگیریم وتوهین نکنیم ومسخره نکنیم هم جزو اخلاقیات خوبه که متاسفانه.....😑😐

دیگه تا 1 هفته تاپیک ها حول محور معلم ها و آقایون میچرخه 🙈🙈🙈

چرا

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

چرا تخریبشون کردی

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

چقد بی ادبین شما😐

یعنی چی چشاش کجه سیاهه 

شخصیت#  لطفا😐

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
بتظر من همین که مؤدب باشین و ظاهر کسی رو مسخره نکنین کافیه    

اخه یکی عاشق ظاهر نمیشه عاشق اخلاق میشه ولی انقدر به داییم بی احترامی میکنه که نمیدونم منبع عشقشون از کجا جاری میشه 

هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت