2777
2789
عنوان

قرص و آمپول سفید کننده پوست کسی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 77 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکن برای سفید شدن پوست تجربه من که یه عالمه را رفتم میگه که فقط سبوس و آرگانو یه ژل صورا درست حسابی ...

میشه بیشتر توضیح بدی لطفا من واسه کل بدنم میخام ک روشن شه شما پوستت چه رنگی بود با اینا سفید شدی؟

میشه بیشتر توضیح بدی لطفا من واسه کل بدنم میخام ک روشن شه شما پوستت چه رنگی بود با اینا سفید شدی؟

ببین من دختر خالم یه متخصص پوست و مو به معرفی کرد بهش پیام دادم عکس پوست مو فرستادم بهم روغن آرگان و سبوس و ژل شست و شو داد برای بدنام یه شامپو بدن داد ببین راضیم نمیدونم تو چقدر دوست داری روشن بشه من اون قدری که میخواستم روشن شده یه درجه دو درجه تا الان که مدت زیادی هم نیست استفاده می کنم نتیجه خوب بوده

چطور بود عزیزم؟راضی بود؟ازکجا خریده

خب ببين واقعيت اينكه ادم سبزه رو تبديل به ادم سفيد پوست نميكنه اما حدود يك درجه واقعي روشن ميشه پوست يك درجه واقعي خيلي زياد هست كه با هيچ كرم و ماسكي بدست نمياد

خب ببين واقعيت اينكه ادم سبزه رو تبديل به ادم سفيد پوست نميكنه اما حدود يك درجه واقعي روشن ميشه پوست ...

همینقدرم راضیم.نمیخام سفید سفید شم.دوستتون ازکجا خرید؟آمپول بود قرص بود چی بود؟هنوزم همونجوری مونده یا رنگش برگشته؟ببخشید ک اقند سوال میپرسم چون داره واسم کابوس میشه  

همینقدرم راضیم.نمیخام سفید سفید شم.دوستتون ازکجا خرید؟آمپول بود قرص بود چی بود؟هنوزم همونجوری مونده ...

نه عزيزم خاهش ميكنم منم دارم ميخرم خودم

امپولش تا الان ك مونده سه ماه تقريبا گذشته