ما از بچگی عاشق هم بودیم اما الکی الکی نشد بهم برسیم انگار خدا نخواست حالا چند روز پیش من یه استوری گذاشتم پی ام داد و کم کم پرسید اقاتون کجاست تا فهمید نیست گفت تو داغونم کردی پیرم کردی باعث شدی گند بزنم به زندگیم من نابود شدم رفتم خریت کردم زن گرفتم اونم بدبخت کردم حسرتت مونده رو دلم و....بیا باهم باشیم منم محترمانه گفتم این جدایی قسمتون بوده پسردایی و کاری هم نمیشه کرد دیگه خیلی دیره 💔ولی خیلی دلم گرفت چرا اینطوری شد عاخه
اولا نبابد جوابشو میدادی دوما الان دیگه اصلا نباید نه جواب بدی نه ببینیش نه حرف بزنی ...همیشه ته این ماجراها خیانته چه کلامی چه عملی وابروی ریخته زنها چون مردها ببخشید هرغلطیم بکنن فقط زنان که خراب میشن اون وسط چیزی که تموم شده وتو گذشتس کامل فراموش کنین وبندازین دور وازش فاصله بگیرین به حرمت زندگی همسر وبچهاتون وابروی خودتون وخانوادتون مخصوصا آبروتون پیش خدا...
اگه می خوای خائن نشی برو همین الان به شوهرت بگو طرف دم اش چیده بشه برای همیشه وگرنه کم کم ، کم کم ، کم کم ، یه روز میشه که ......پاشو به شوهرت بگو چی پیش اومده اونم حواس اش رو بیشتر به زندگی ش میده
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
نه بابا میدونه من از این چیزا نمیترسم همچینم نمیکنه میشناسمش
عزیزم خود دانی
ولی هیچوقت به هیچکس اعتماد نکن آدما به سردرد خودشون بیشتر از مرگ ما اهمیت میدن پس راهی که ممکنه برات هزینه های زیادی داشته باشه رو طی نکن
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚