2777
2789
عنوان

کمک حانما...💔

175 بازدید | 16 پست

بشوهرم میگم پول خوبه.میگ درحد خوراک.  من گفتم درحدی ک یه ماشین داشته باشه و یه خونه و اینا متوسط.

بعد گفت قرار نیست همه داشته باشن!!

من ۴ساله بهم قول داده ماشین بخره ولی نمیخره....

قبل ازدواجم  میگفت زمین میفروشم‌ماشین میخرم و خونه عوض میکنم و  خودشم صاحب کار خودش بود ولی از وقتی منو گرفت فقطططط ب شکم رسید . اصلا ن گردشی ن مسافرتی ن‌ماشین. ن زمینو فروخت... الانم میگ من کارگرم من عملم !!     من گزینه های بهتری داشتم واس ازدواج  این منو گول زد!     الانم با وقاحت میگه  نمیخوای الان برو! من کارگرم‌همین ک هست... باباش ۲تا مغازه داره  و این کارگر باباش شده،میگ من کارگر بابامم  حقوقم کم شده و این‌حرفا...

قبلا تو یه مغازه جدا کارمیکرد الان پیش باباش رفته. میگ حقوقم کارگریه و میناله. درصورتی ک قبل اینک منو بگیره حرفای گنده گنده میزد منم‌گول خوردم ...اینا همش خودشونو بدبخت نشون‌میدم بخاطر مهریه و اینا.... 

خیلی دلم‌گرفته ازدواج دوممه. شوهرمم بچه ازقبل داره و فاصله سنی زیاد بامن.جای من بودین‌چکارمیکردین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راه حل های سازنده نه طلاق و جدایی..توکل به خدا و مشاوره و ایجاد صمیمیت

هروقت باهم حرف میزنیم  دعوامون میشه و بهم میگ برو.

من ک عاشقش نیستم اما دیگ پرده های حرمت ازبین رفته

ازکسی حرف شنوی داره که دلسوزتون باشه بهش ماجراروبگو،ولی نگو گولم زد،بگومن فکرمیکردم باحرفایی که قبل ازدواج میزدی زندگیه خوبی داشته باشیم،دیدی هی حرف مفت میزنه میگه برو برو،توام اول بروپیش مشاور،اگه طلاق بخوای مهربهت نمیدن بگومهرمومی خوام اول،به خانوادتم بگو،انشالله که کاربه اونجا نکشه،خواهرم شماکه یه بارشکست خوردی باردوم نبایدبا کسی ازدواج کنی که بدتره،بچه داره حالامیگیم اون هیچ ازتم خیلی بزرگتره

ازکسی حرف شنوی داره که دلسوزتون باشه بهش ماجراروبگو،ولی نگو گولم زد،بگومن فکرمیکردم باحرفایی که قبل ...

والا سنی بزرگتره ولی عقلی ن. درحد بچه ۵سالس.  ۱۱سال بزرگتره .اشتباه کردم حالا راه برگشتم ندارم چون میشه طلاق دوم.   زن کلا ۳بارمیتونه ازدواج کنه

والا سنی بزرگتره ولی عقلی ن. درحد بچه ۵سالس.  ۱۱سال بزرگتره .اشتباه کردم حالا راه برگشتم ندارم ...

فدای سرت،چرا راه برگشت نداری اگه شرایطت بده که نمیشه موندپیشش،بپوسی چون زن فقط سه بارمیتونه شوهرکنه،زندگیتووابسته به مردا ندون، زن بدنیا نیومده که فقط شوهرکنه

والا سنی بزرگتره ولی عقلی ن. درحد بچه ۵سالس.  ۱۱سال بزرگتره .اشتباه کردم حالا راه برگشتم ندارم ...

عهه واقعا؟

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏