مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
حتما سنت خیلی کمه که اینجوری راهکار میدی برو به درس و مشقت برس
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اگه دوست داره دوسش داری و مقصری پا پیش بزار ۱ بار واسه قلبت بجنگ تا بعدا پشیمون نشی.ولی اگه دوست نداره و این و مطمئنی سعی کن با کارای مورد علاقت خودتو سرگرم کنی یه چند روزم گریه میکنی و بعدم تمام
من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
وقتی آینده رو باهات نمیخواد واسه چی باهاشی؟ من واقعا دوستی های این مدلی رو درک نمیکنم...به فکر آینده ات باش این کارا فقط وقت تلف کردنه...اینو الان حس نمیکنی وقتی 5 سال گذشت میفهمی چی از دست دادی