2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخر پس اندازش کنی الکی خرج‌میشه تجربه😂#  

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

اصل کار خرید طلاست اما چگونه ؟ سکه های پارسیان بشرط اینکه از ادم منصفی بخرید و خیلی نجومی نکشن رو طلاش،بعدش سکه ربع 86 که خوبه بعدش سکه نیم 86 ، البته اگه گیرتون اومد طلای کارکرده باسود پایین خوبه بخرید ،کاشکی میتونستم خودم بهتون بفروشم چون همش رو داریم

اصل کار خرید طلاست اما چگونه ؟ سکه های پارسیان بشرط اینکه از ادم منصفی بخرید و خیلی نجومی نکشن رو طل ...

مثلا من الا قصدم خرید نیس اما برای مثال بخام یه پنج میلیون  طلا بگیرم تا یکسال اینده قیمتش چقدر شده حدودا 

مثلا من الا قصدم خرید نیس اما برای مثال بخام یه پنج میلیون  طلا بگیرم تا یکسال اینده قیمتش چقدر ...

هیچ کس از اینده خبر نداره اصلا چه اتفاقی خواهدافتاد ،بعداز برداشتن صفرهای پول وضعیت نقدینگی و تبدیل اون چجوری میشه و شاخص ها چطورجابجامیشن ،وضعیت کشف واکسن ضدکرونا چقدرموفق میشه ،ضمنا بنظرم باوصف همه این احوال داشتن هرمیران طلا یا داشتن یک خودروی حتی ایرانی تواون موقع بهترازداشتن مثلا صدیادویست میلیون تومان پوله،امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کرده باشم،