2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاپيكت چقدر ادم بيشعور اومد اه اه فقط نشستن تهمت بزنن ببين شوهرت بايد كارشو بلد باشه مشكلتو رفع ...

واقعا الان ی تاپیک دیگه زدم باهمین موضوع من ازاین به بعد بخدا همشونو گزارش میزنم چیه مگه نه تو میشناسی من گی هستم نه من من خجالتی هستم نمیتونم برم تو رو دکتر نگاه کنم بگم این مشکلو دارم واقعا این مردم باعث شدن دهن امثال ما بسته باشه مشکلی که داریمو نتونیم به زبون بیاریم ۲ساله ازدواج کردم

واقعا الان ی تاپیک دیگه زدم باهمین موضوع من ازاین به بعد بخدا همشونو گزارش میزنم چیه مگه نه تو میشنا ...

اره واقعا بايد مثل خودشون باهاشون رفتار كرد

تا الان بايد تغيير ميكرد شوهرت رو بيار تو راه😅

اره واقعا بايد مثل خودشون باهاشون رفتار كرد تا الان بايد تغيير ميكرد شوهرت رو بيار تو راه😅

تاپیک اخرمو دیدی؟؟

بااینکه موضوع همین بود دیدی اومدن چه حرفایی زدن من واقعا واسه مردممون متاسفم وقتی که خودشون هم جنس خودشونو مسخره میکنن چقد ادم بیشعور زیاد شده

تاپیک اخرمو دیدی؟؟ بااینکه موضوع همین بود دیدی اومدن چه حرفایی زدن من واقعا واسه مردممون متاسفم وقت ...

اره ديدم

من از اين بيشعوريا بدم مياد درسته كه مخالفم از رابطه زناشويى صحبت بشه چون بچه هست ولى خدايى اين مشكل زناشويى نبود يه مشكل بود حرف بدى هم نزدى منم مشكل بزرگيشو دارم خب روم نميشه برم نگاه كنم تو چشما دكتر بگم نوك سينمو كوچيك كن ولى اينجا ميپرسم شايد يكى راه كارى داد

اره ديدم من از اين بيشعوريا بدم مياد درسته كه مخالفم از رابطه زناشويى صحبت بشه چون بچه هست ولى خداي ...

واقعا عزیزم لطفا اگه میشه همه اونارو گزارش بزن من گزارش بی ادبی زدم واقعا حرصم در میاد بخدا گیلان اصلا کرونا نبود همه از شهرای دیگه اومدن کرونارو وارد گیلانم کردن حالا اومده میگه من تو خونه پوسیدم که تووامثال تو برن جشن تولد خو منم افسرده شدم از بس تو خونه موندم من پنجاه تا تاپیک زدم با موضوع افسردگی کاش هرکی میخواس عضو نی نی سایت شه ی چی بود اول بیشعوری و بی شخصیتیشونو نشون میداد و اون دسته ادما نمیتونستن عضو شن

😂😂😂😂😂😂 بگو حالا 

😅😂😂😂😂

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
واقعا عزیزم لطفا اگه میشه همه اونارو گزارش بزن من گزارش بی ادبی زدم واقعا حرصم در میاد بخدا گیلان اص ...

الان گزارششون ميزنم من خودم زخم خورده همين بيشعورام كه هزار بار گفتن چرا تو كرونا حامله شدى😏گفتم ببخشيد يادم نبود قبل از خوابيدنم باهاتون هماهنگى كنم ازتون اجازه بگيرم...چندشن😤

الان گزارششون ميزنم من خودم زخم خورده همين بيشعورام كه هزار بار گفتن چرا تو كرونا حامله شدى😏گفتم بب ...

واااای چقد فضولن البته بلانسبت بعضی از اعضای فهیم سایت تو همه چی دخالت میکنن از بس عقده ای هستن خودشون نتونستن تو کرونا جایی برن یا حامله شن مارو میکوبن

واااای چقد فضولن البته بلانسبت بعضی از اعضای فهیم سایت تو همه چی دخالت میکنن از بس عقده ای هستن خودش ...

اصلا كرونا افتاده سر زبونشون حرف چرت ميزنن باباجان شايد كرونا ده سال ديگه باشه يعنى من نبايد ده سال بچه دار بشم؟؟ نبايد برم ديدن پدرمادرم؟؟؟ شعر ميگن

اصلا كرونا افتاده سر زبونشون حرف چرت ميزنن باباجان شايد كرونا ده سال ديگه باشه يعنى من نبايد ده سال ...

والا گند میزنن به اعصاب آدم انگار فقط مسبب کرونا ماییم که همه‌جا ماسکو دستکش داریم

شوهرت با این قضیه مشکلی نداره؟

اكثر مردا اين چيزا براشون مهم نيست ما زنا خيلي حساسيم 

مگه شوهرت هنوز بدنت رو نديده؟ استرس نداشته باش جلوشم نگو سينه هام كوچيكه وگرنه ديگه دقت ميكنه ايراد گير ميشه بعد اگر مشكلي داشت تا الان بت گفته بود

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز