2777
2789
عنوان

سیسمونی با شوهر یا مادرم؟

894 بازدید | 88 پست

سلام دوستان 

من هنوز باردار نیستم فقط میخواهم عقاید را بدونم.

معمولا رسمه که سیسمونی را خانواده زن فراهم میکنن. تو خانواده خودم یعنی برادرام همینطور بوده. تو خانواده همسرم هم همینطور بوده.

من پدر ندارم و فکر میکنم توی این گرونی ها خیلی درست نیست که سیسمونی را به مادرم بگم تهیه کنه.

وضع مالیمون خوبه.

اگر به همسرم هم بگم احتمالا به روی خودش نمیاره که چیزی بگه و مخالفت کنه ولی قطعا خوشحال هم نمیشه.

نظر شما چیه؟ شما سیسمونیتون را چیکار کردید؟ و یا چکار میکنید؟

میگم ی مختصر مامانم بگیره در حد ده تومن مابقیش خودمون

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای ما رسمه ک مامانم بخره 

ولی با شناختی که از شوهرم دارم نمیزاره و خودش میخره 

البته هنوز نامزدیم 

کنار شوهر جان حال دلم خوبه♡خدایا شکرت بخاطر همه چیییییی♥️👌

میتونی نصف نصف کنی.. یا میخای شوهرتم زورش نده خودت هر چقد پول دستت اومد وسیله بخر بگو امروز مامانم خریده اورده.. البته هر وقت حامله شدی

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

من تا جایی که تونستم یکمشو کمک کردم. (ازپول خودم نه همسرم) واقعا بیشتر از اون نمیتونستم. الانم هنوز اتاق دخترمو نچیدم چون هنوز کمد و تخت نخریدم و اگه نخرم نمیدونم وسایلشو کجا بذارم! 

خیلی ناراحتم. رومم نمیشه به خانوادم بگم کی میخرن تا زودتر بچینم اتاقشو خودم واقعا توانشو ندارم وگر نه اونم میگرفتم

اللهم صل علی محمد وآل محمد

به نظرم رو نندازی به شوهرت 

با مامانت فقد یه سری چیزای ضروری رو برو بخر و اضافه هارو حذف کن 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿