2777
2789
فقط بیبی چکمثبت شده...تو سونو معلوم نبود هنوز قلب تشکیل نشده 

خوب من اولای بارداری هرچی خوردم سقط نشد مجبور شدم قرص سیاتیک بگیرم 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
خوب من اولای بارداری هرچی خوردم سقط نشد مجبور شدم قرص سیاتیک بگیرم 

من شنیدم اگه ساک بارداری شکل نگرفته باشه رازیانه دم کنی بخوری اونم فقط یبار نه هااا یه هفته پشت هم روزی سه چهار لیوان باعث سقط میشه ولی اونم 100 درصد نیس

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم اگه ساک بارداری شکل نگرفته باشه رازیانه دم کنی بخوری اونم فقط یبار نه هااا یه هفته پشت هم ر ...

اره این چیزها زیاد اثر ندارن عزیزم 

سقط کردن سخته؟ چجوری انجام میشه

سخت ک هست الان ی هفتس سقط کردم خیلی درد کشیدم هنوزم دل درد دارم خون ریزی دارم ولی خیلی کم هفت هفته ام بود 

سقط کردن سخته؟ چجوری انجام میشه

من یبار سقط داشتم دقیق مرگ اومد جلو چشام. اگه هفتت بالا نباشه دردش کمتره. من هفت هفتم بود. خدا اون روزهارو ببره دیگه نیاره. بعضی وقتها یادش میوفتم از ترس دوباره تکرار شدنش گریم میگیره

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
بعد اینک میگن اصن نباید تکون خورد حین مصرف درستع؟؟؟

اولی ک استفاده کرده وقتی داخل واژن میزاری نباید تکون زیاد بخوری چون میفته وقتی تموم شد باید زیاد راه بری طناب بزنی و دمنوش دارچین بخور قبل اینکه قرص استفاده کنی نیم ساعت جلو تر ی قرص ضد تهوع بخور چون حالت بهم میخوره 

اولی ک استفاده کرده وقتی داخل واژن میزاری نباید تکون زیاد بخوری چون میفته وقتی تموم شد باید زیاد راه ...

سلام گلم هسی؟؟؟من دیروز قرص مصرف کردم بعد ۵ ساعت درد شدید و حالت تهوع و لرز تو دسشویی یهو یع چیزی قلمبه افتاد و دردم همونجا قط شد بعدشم دوبار لخته خون دفع کردم دیگ ن دردی دارم از صبم خون ریزیم کم شده کلا بنظرت سقط کامل بوده تو ۵ هفته بودم 

سلام گلم هسی؟؟؟من دیروز قرص مصرف کردم بعد ۵ ساعت درد شدید و حالت تهوع و لرز تو دسشویی یهو یع چیزی قل ...

سلام خوبی آره عزیزم سقط شد انشالا الان درد نداری وقتی دردت کم بشه یعنی سقط شد 

سلام خوبی آره عزیزم سقط شد انشالا الان درد نداری وقتی دردت کم بشه یعنی سقط شد 

ممنون گلم کلا دردی ندارم دیگ خون ریزیمم در حد پریودیه واسم دعا کن فردا پس فردا میرم سونو ببینم چی میگ