2777
2789
خانوم حوزوی دیدم کارکنان حرم و دیدم کلا همینجورین

فکر کنم تعصب خاصی رو سیبیلاشون دارن

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب امیدوارم با ادم های خوب و اراسته مذهبی هم روبه رو بشین    

دیگه حزب الهی تر از اینا سراغ ندارم

البته ی بلاگر تو اینستا هس ظاهرش خوبه اما خب مولتی میلیاردر و ولی حجاب دارن

معمولیا اینجوری نیستن

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
فقط سیبیلاتو نباید بزنی

میان میگن مذهبی ها‌ چرا میان دخالت میکنن و گیر میدن.ولی در جای جای متخلف  خودشون بدتر از همه هستن و توهین میکنن.واقعا ادم تعجب میکنه!!!!!

شما که اطلاعات نداری و با اینجور افراد نشست و برخاست نکردی؛ انسانیت که داری چرا به سخره میگیری یه عده از مردمو؟؟؟!!!!

خانوم حوزوی دیدم کارکنان حرم و دیدم کلا همینجورین

میدونین شناخت هرشخص از جهان با استفاده از محیط و پیرامون زندگی اون شخص هست

خودم دوستان مذهبی ک اطرافم بودن به تمام معنا اراسته بودن

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
میان میگن مذهبی ها‌ چرا میان دخالت میکنن و گیر میدن.ولی در جای جای متخلف  خودشون بدتر از ...

اگه مذهبیا دخالت کنن متهم به هزار جور چیز میشن ولی برعکسش مشکلی نداره!!!

فکر کنم تعصب خاصی رو سیبیلاشون دارن

حالا اسی ناراحت نشه

ولی فابریک باشه امتیازش بیشتره😂😂😂

فان#  

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
میان میگن مذهبی ها‌ چرا میان دخالت میکنن و گیر میدن.ولی در جای جای متخلف  خودشون بدتر از ...

خویشتن دار باش بانو

خب چیزیه ک هست

ریلکس ریلکس ریلکس تر 

با صدای خال قزی بخون

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
خویشتن دار باش بانو خب چیزیه ک هست

اخه بانو جان خویشتن دار هستم ولی جالب نیست وقتی من درباره پوشش دیگران نوع  چهره و علایق و... نظری نمیدم و با احترام برخورد میکنم حداقل کلا چیزی نمیگم اگر هم قبول ندارم  توقع دارم که اون بقیه هم که شعارشون اینکه مذهبی ها دخالت میکنن و هزار نوع بی احترامی و... میکنن؛خودشون حرفشون رو رعایت کنن و یک انسان رو به سخره نگیرن

در ضمن عبارت چیزیه که هست صدق نمیکنه و دو سه نفر رو نمیشه به همه جامعه تعمیم داد چون خانمای با حجاب و جوان  امروزی نهایت اراستگی و زیبایی پوشش و نجابت رو دارن

این هم نظر منه ولی من به بقیه توهین نمیکنم🌹🌹🌹

اخه بانو جان خویشتن دار هستم ولی جالب نیست وقتی من درباره پوشش دیگران نوع  چهره و علایق و... نظ ...

شما زیادی گارد داری

و توهین میبینی

گفتم ک چیزیه ک هست 

زیادم هست

و من الله توفیق..🌹😅 پس من احتمال زیاد یه قاره دیگه زندگی میکنم😁

فی سیبیل الله .احتمالا