2777
2789
عنوان

اي كاش رسم جهاز و سيسموني از بين بره😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 95 پست

ما خودمون یه بار طوری شد که واقعا دستمون خالی بود و من اینستارو باز کردم عکس دوستمو دیدم تو بهترین رستوران شهر شوهرش براش تولد گرفته بود حسودی نکردم ولی خیلی دلم شکست 

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

کاش ریشه ی زخم زبون خشک بشه همه ی مشکلات حله

رسم سیسمونی و جهیزیه به خودی خود رسم بدی نیست دو تا جوون اول زندگی به حمایت نیاز دارن

اما امان از زخم زبون ها به رخ کشیدن ها و چشم و هم چشمی حسادت و... 

ایناست که بده

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و شوهرم از این رسما بدمون میاد برای خرید عروسی لوازم مورد نیاز گرفتیم توستر و ساندویچ ساز و غذاساز و پلو پز و.....ندارم اصلا مامانمم زیاداصرارداشت ولی از طرف خودمم زیاد خرید نکردم.برای لباسم چون عروس بودم دودست لباس گرفتم با یکم وسیله آرایشی سه دست لباسم از طرف مامانم طلام وسع دو طرف نمیرسید نگرفتیم

خوش اومدی نازمامان.😊
ببين مادرشوهر من هروقت اومد حرفي از جهاز خواهرشوهرم بزنه من با لبخند گفتم واي خوش به حالتون ٤ سال پي ...

حرف شمام درست نیس ک میزنی تو سر جهاز بقیه 

4 سال پیش 50 میلیون کم نبود اونا هم اذیت شدند 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

آره واقعا اونیکه نداره یک آه بکشه کافیه که زندگی این فرد تباه بشه

البته بنظر من خودمون هم نباید خیلی به حرف مردم کنیم و اصلا برامون اهمیت نداشته باشه 

منم برای جهازم تاکید کردم هیچکسی نباشه خودم تنها با مامانم میچینیم و با اینکه کلی پشت سرم حرف زدن که ببین حتما جهاز نداشت و فلان و بهمان ولی کار خودمو کردم و جهازدیدون نداشتم😁💪

استارتر من خیلی اوقات طرف دخترا رو نمیگیرم چون متاسفانه پر توقع شدن مثلا کسی میشناسم تا عقد کرد پسر رو برد براش گوشی خرید سرویس طلا خرید  هر ماه هم کلی لباس  میخره پسره هم دستش تو جیب پدر و مادرش هست خودش نداره.مادر پسر اون روز به دختر گفته بود شما که اینقدر پر توقعی جهاز خو ب هم میاری دیگه دختر قهر کرده بود وظیفه پدرم نیست به من گفت من گفتم حق با مادر شوهرت اگه شوهرت برات خرج میکرد حرفی نبود ولی وقتی از خانواده شوهر توقع داری اونا هم از خانواده تو توقع دارن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من بدبخت که مادرش گفت ما رسم داریم عمع هاش میخوان بیانوجهازتو ببینن عین اسکلا با شربت و شیرینی تزشون ...

کاش قبول نمیکردی کلا نسل ما باید این مسخره بازیارو وربندازن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
به خاطر همين طرز فكر ازدواج واسه كسايي كه خوانواده پولدار ندارن شده آرزو

این طرز فکر بخاطر پیشرفت تکنولوژی و گسترش ارتباطاته ناگزیریم به فعالیت بیشتر و پیشرفت مالی متعاقبا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام