2777
2789
نوت ۸ شیائومی و همسرم خرید داغون هنگیه  همون اوایلم یه گوشه پایین گوشیش خود به خود سیاه شد

من نوت ۹ دغره خوبه خداروشکر همه چیش عالیه عالی ترش هم نوت ۹ اسه که بینظیره 😍

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

از لحاظ کیفیت این گوشیای جدید هواوی نمیدونم چجورین ولی چند سال پیش دوتا هواوی داشتم که مدلشونم پایین بود ولی خدایی محکم بودن مثل نوکیا قدیمیا هر‌چی میخوردن زمین آخ نمیگفتن.... 

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم منم شمالیم دلم چقدر برای شمال تنگ شده 

به به سلام همشهری 😍😍😍 ایشالله کرونا تموم شه بیا پیش ما رشته خشکار و ماهی و برنج هاشمی باقلاقاتق و میرزا فاسمی فسنجون 😉😉😉

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

فقط هواوی عزیز

P smart 2021 از شرکت هواوی خیلی خوبه 

( از آنر چیزی معرفی نکردم چون از هواوی جدا شده )

جنسیت مذکر 🔴 گاها شوخی میکنم ، ناراحت نشید . سوالی در زمینه تکنولوژی ، ورزش ، خرید برخی وسایل ، فیلم و سریال و ... بود تگم کنید و بپرسید 🌹
به به سلام همشهری 😍😍😍 ایشالله کرونا تموم شه بیا پیش ما رشته خشکار و ماهی و برنج هاشمی باقلاقاتق و ...

واقعا دلم خیلی تنگه شش ماهه نیومد دلم برای دریا و جنگل خیلی تنگ شده

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود...