2821
2789
عنوان

دخترم میگه....😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 26 پست
از الان سعی کن بهش یاد بدی کسی رو بخاطر ظاهرش یا هرچیزی لقب زشت و اینا نده  با احترام  ب ...

آره واقعا نمیدونم اینو کجا یاد گرفته اصلا هم خوب نیست آنقدر دید بد داشته باشه

دختر منم امروز دستور دادن براشون خورشت صورتی درست کنم😂😂😂

دختر من دو سال و نیمه اس 

غذا درست کنم دوست نداشته باشه میگه اینو نمیخوام غذای مخصوص درست کن😐😆از کارتون یاد گرفته😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلیپ ممد قلی رو دیدین؟😂 یکی از بچه های فامیل ما اینقدررر میترسه ازش

پسرمن س سالشه عاشق ممدقلیه اذیت میکنه میگه چرا دیگه نمیاد منو ببره میخوام برم پیش ممدقلی😑😑

هـــعـــــــی

همیــشہ*عـشـق *باشد💕همیشه بـرڪـتـــ🍀🍃         
 ابجی من دیروز اومده میگه اجی چشمای مامان قهوه ایه چشمای تو صورتیه چشمای خودم قرمزه   ...

عزیزم

اخرش هم با اب لبو پلو رو براش صورتی کردم 😋

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

پسرجاری من به من میگه ممتی اسم شوهرم محمده من چند ب ا ری صداش کردم شوهرمو الان هی بهم میگه ممتی مامانش میگه بگو زنعمو میگه نه ممتی22ماهشه به شوهرمم میگه عموووییی،عصبانی بشه به شوهرم میگه ممد

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
دختر من دو سال و نیمه اس  غذا درست کنم دوست نداشته باشه میگه اینو نمیخوام غذای مخصوص درست کن😐 ...

😂😂😂 غذای مخصوص، دختر من که میخواد مثل سریال پاستا آشپزی کنه😓

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

رفتع بودیم روستامون عید پارسال 

برادر زادم کوچیک بود حدود دوسال اینا داشت

بعد یکی از بچه هاشون ب این یاد داد فحش بده😐

دم ب دقیقه میگف ب همه دودودک(کوچوسگ)😐⁦ ما نمیفهمیدیم چی میگه 

بعد ک دیدیم

عصبی میشه یا کسی اذیتش میکنه اینو میگه فهمیدیم منظورش چیه😂😂😂 انقد قشنگ میگف خداوکیلی

ینی زنداداشم خودشو کشت تا فحشواز دهنش انداخت😂😂 

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
رفتع بودیم روستامون عید پارسال  برادر زادم کوچیک بود حدود دوسال اینا داشت بعد یکی از بچه هاشو ...

آره اصلا هم معنی شو نمیدونه منم بچم فقط دوبار با بچه ها کوچه بازی کرد تابستونی فحش یاد گرفته بود هی به همه میگفت منم رو این چیزا حساس🤦🏻‍♀️منم مثل زنداداشتون خودم رو کشتم تا نگه 

2823
2791
2779
2792